Mary si Robert, moment special de iubire si tandrete, in casa "Puterea dragostei"! Bat clopotele de nunta! Cei doi indragostiti si-au ales deja viitorii nasi, Bianca si Livian!

Autor: D.I.

Mary si Robert formeaza un cuplu de cateva saptamani si sunt din ce in ce mai indragostiti.

De la prima sa intrare in casa "Puterea dragostei", in sezonul 1 al emisiunii, Mary a declarat ca a venit cu ganduri serioase de a-si gasi jumatatea. Dupa incercarea esuata de a forma un cuplu cu Bogdan Iordache, aceasta a dat semne ca ar putea sa se reorienteze catre Bogdan Mocanu, pe care a recunoscut inca de la inceput ca il place fizic.
Ulterior, cel care i-a atras atentia a fost Raffa, pe care a ajuns sa il indrageasca rapid si chiar a incercat sa formeze un cuplu cu el.

Insa totul avea sa se destrame, dupa ce Mary a descoperit ca tanarul avea o iubita in afara emisiunii. Dupa despartirea lor, cei doi concurenti au fost eliminati din casa "Puterea dragostei". 

Dupa o lunga perioada de absenta, Mary a revenit in casa "Puterea dragostei", hotarata sa il cunoasca mai bine Marius Alexandru, zis Beni, cel despre care a afirmat ca a atras-o inca de la prima lui aparitie pe ecran.


La scurt timp de la revenirea sa in emisiune, Mary a decis sa formeze un cuplu cu Beni si au incercat sa se cunoasca din ce in ce mai mult pentru a realiza daca se potrivesc sau nu.
Insa incheierea primul sezon "Puterea dragostei" a adus si finalul relatiei sale cu Beni. Se pare ca cei doi au pus capat povestii lor de iubire, iar acum Mary, care fusese votata de public pentru a reveni in sezonul doi al emisiunii, a decis sa lupte din nou pentru marea dragoste.
Mary a declarat ca de aceasta data a venit cu gandul de a se lasa cucerita si de a nu mai face ea primul pas catre un posibil pretendent.

Citeste si: Roxana, fosta concurenta de la "Puterea dragostei" continua seria atacurilor subtile la adresa Biancai! "Eu lesin... Beanco, tu esti?" Iata ce imagine a aparut pe contul de socializare al Roxanei!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mary a venit in al doilea sezon mai hotarata ca oricand sa isi gaseasca jumatatea mult visata, alaturi de care sa formeze un cuplu solid. Desi a incercat spre finalul primului sezon, sa intemeieze o relatie alaturi de Beni, Mary a pus capat in cele din urma povestii lor si a decis sa mearga mai departe.
La scurt timp de la intrarea lui Robert in casa "Puterea dragostei", Mary a fost de-a dreptul fascinata si s-a indragostit rapid de carismaticul tanar.

De curand, concurenta a publicat pe contul ei de socializare o imagine in care marturisea fara sfiala ca ii place tot la Robert, semn ca cei doi se indreapta cu pasi repezi spre o relatie serioasa.

In editia de astazi a show-ului "Puterea dragostei", Mary a primit si din partea lui Robert confirmarea iubirii lui neconditionate. Tanarul i-a oferit un buchet de flori si a invitat-o la dans.

Coplesita de emotii, Mary a marturisit ca isi doreste sa se marite cu Robert daca timpul le va demonstra ca merita sa mearga la drum impreuna, si mai mult decat atat, aceasta a anuntat-o pe Bianca faptul ca ea si Livian le vor fi nasi.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.