Andreea Mantea, surprinsa la echitatie, in Turcia! "Am imprumutat calul printului si am iesit la plimbare!" Iata cine a insotit-o pe frumoasa vedeta!

Autor: D.I.
Actualizat: 15 sep 2021, 00:00

Andreea Mantea este una dintre cele mai talentate si indragite prezentatoare TV din Romania.

De un an de zile Andreea Mantea se afla in Istanbul, unde prezinta show-ul "Puterea dragostei", care i-a adus mare succes.
Andreea Mantea a marturisit in repetate randuri ca este indragostita pana peste cap si acest lucru se vede in fiecare fotografie pe care aceasta o posteaza pe contul ei de socializare, deorece emana fericire si implinire prin toti porii. Perioada frumoasa din viata ei se reflecta si in aspectul ei fizic, deoarece fericirea i se citeste pe chip.

Frumoasa vedeta are o relatie speciala cu fiul ei, David, care reprezinta centrul universului ei. Cei doi petrec multe momente frumoase impreuna, iar Andreea nu ezita sa impartaseasca asta cu fanii sai virtuali. De fiecare data cand Andreea Mantea impartaseste momentele pe care le petrece cu fiul ei se vede foarte clar ca au o relatie foarte stransa si micutul David isi iubeste foarte mult mama.

Citeste si: Concurentii de la "Puterea dragostei" au votat castigatorul premiului de 1500 euro! Iata cine a primit cele mai multe voturi din partea colegilor si a intrat in posesia banilor!

Prezentatoarea de la Puterea Dragostei este foarte apropiata de baietelul ei pe care il rasfata de cate ori are ocazia si caruia ii dedica foarte mult din timpul ei liber.

David radiaza de fericire atunci cand este in preajma mamei lui si alaturi de ea petrece momente unice.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Mantea este o mamica grijulie si iubitoare

De curand, Andreea Mantea a publicat pe contul ei de socializare un scurt filmulet in care apare alaturi de micutul David, in timp ce se aflau la un club de echitatie. La fel de pozitiva ca de obicei, Andreea Mantea le-a impartasit fanilor sai faptul ca a imprumutat calul alb al printului pentru a iesi la plimbare.

In vreme ce vedeta a urcat pe un superb cal alb, micutul David a incalecat un ponei si era extrem de incantat de aceasta experienta inedita. Iata cat sunt de adorabili:

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.