Ce masina de lux are Andra de la "Puterea dragostei"! Iata cum a fost surprinsa frumoasa concurenta la bordul bolidului ei!

Autor: D.I.
Actualizat: 18 nov 2020, 06:35

Andra i-a fascinat pe toti baietii inca din clipa in care a pasit in casa "Puterea dragostei".

Andra Volos a intrat recent in casa "Puterea dragostei" si a venit cu ganduri serioase de a-si cauta jumatatea. Aceasta are 21 de ani si a pasit cu mult entuziasm in casa baietilor, lasandu-i fara cuvinte, datorita aspectului ei fizic dar si datorita zambetului cuceritor. Andra le-a dezvaluit tuturor ca vine din Sighetul Marmatiei insa de multi ani locuieste in Italia.

Andra a recunoscut in fata baietilor faptul ca cea mai recenta relatie s-a incheiat in luna mai, anul trecut si de atunci isi cauta marea dragoste.

Inca de cum a pasit in casa "Puterea dragstei", Andra a recunoscut ca nu a venit pentru un baiat anume, ci dimpotriva isi doreste mai intai sa ii cunoasca mai bine pe fiecare in parte si abia apoi sa se orienteze catre cel care o atrage cel mai mult prin felul lui de a fi.

Desi a venit cu mult entuziasm si dorinta de a-si cauta partenerul ideal, Andra a marturisit ca are mari emotii si este cu gandul la familia sa.

Aceasta avand o relatie speciala cu mama sa, care locuieste tot in Italia.

Citeste si: Mariana data afara din emisiune? Afla care este motivul pentru care Andreea Mantea se infurie si o pedepseste! Ce decizii se vor lua, ASTAZI, in GALA "Puterea dragostei", de la ora 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Citeste si: Cartile amorului au fost date pe fata: Andra a recunoscut ca il place pe Jador! Iata cum a reactionat Mocanu!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Inca de cand a intrat in casa "Puterea dragostei", Andra a demonstrat tuturor ca este o femeie asumata, careia ii place sa spuna lucrurilor pe nume si foarte pasionala.

Frumoasa bruneta nu s-a ferit sa isi expuna in mediul virtual, unde are deja foarte multi sustinatori, multe imagini in care a fost surprinsa in diverse ipostaze inedite. Aceasta a publicat la un moment dat si imagini in care apare la bordul masinii sale de lux.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.