Mariana si Jador, mire si mireasa! Primele imagini de la NUNTA celor doi!

Autor: O.P.
Actualizat: 17 sep 2021, 00:05

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Mariana il place pe Jador si ca isi doreste o relatie cu el.

Mariana si Jador la nunta

Pe retelele de socializare a aparut o postare cu Mariana si Jador, pregatiti de nunta. Postarea este un pamflet facut de sustinatorii celor doi. 

Mariana s-a amuzat atat de tare, incat a repostat fotografie amuzanta in care apare alaturi de Jador. 

Mariana, una dintre cele opt concurente din casa "Puterea dragostei", in sezonul al doilea al emisiunii.

Tanara este din Republica Moldova si a recunoscut faptul ca nu a avut o relatie serioasa pana acum, dar a venit cu ganduri serioase de a-si intalni marea dragoste in cadrul show-ului matrimonial.

"Eu stiu foarte multe despre barbati!", a spus Mariana.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Mariana arunca BOMBA: ce dezvaluire face despre Jador in Gala de astazi, de la ora 16:00, la Kanal D VIDEO

Mariana a venit sa isi caute jumatatea

Inca din prima editia a noului sezon "Puterea dragosteia", Mariana a intrat in gura concurentilor. Aceasta a inceput sa fie criticata pentru faptul ca si-a etalat premiile castigate in cadrul catorva concursuri de frumusete, de-a lungul carierei sale de model.

Atat baieti cat si fetele au făcut glume pe seama titlurilor Marianei.

Chiar daca s-a confurntat inca de la inceputul sezonului 2 "Puterea dragostei" cu reticenta si rautatile celorlalti colegi, Mariana a incercat sa isi controleze iesirile nervoase si sa aiba totusi relatii de prietenie cu toti din casa. Chiar si cu Bianca a avut cateva discutii aprinse, insa in cele din urma au ajuns sa se imprieteneasca.

Ba mai mult, Mariana a fost extrem de afectata de iesirea Biancai din emisiune. Iata ce mesaj i-a transmis la scurt timp de la plecarea prietenei sale din casa "Puterea dragostei".

Citeste si: Mariana data afara din emisiune? Afla care este motivul pentru care Andreea Mantea se infurie si o pedepseste! Ce decizii se vor lua, ASTAZI, in GALA "Puterea dragostei", de la ora 16:00 si 19:00, la Kanal D!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.