Raluca, de la "Puterea dragostei", total schimbata! Iata in ce ipostaze a fost surprinsa recent!

Autor: D.I.
Actualizat: 19 sep 2021, 00:20

Raluca de la Puterea Dragostei a fost una dintre cele mai apreciate concurente din casa "Puterea dragostei", in primul sezon al show-ului.

Raluca a avut un parcurs destul de lung in competitie in primul sezon si si-a castigat multi fani de partea ei prin felul de a spune lucrurilor pe nume.

Cu toate acestea ea nu a reusit sa isi gaseasca jumatatea la Puterea dragostei. Cele doua relatii pe care le-a avut, cu Adrian si cu Ricardo, s-au terminat cu cate un scandal urias.


Raluca a intinerit insa de cand si-a gasit fericirea in bratele lui Origen, noul ei iubit.
Putem spune acest lucru si la propriu.

Fanii au observat o serie de schimbari fizice subtile la Raluca. In una dintre pozele recente pe care le-a postat, fosta concurenta de la "Puterea Dragostei" are buzele mai mari decat in mod normal, fiind foarte senzuala.

Raluca si-a gasit linistea in bratele lui Origen

Dupa doua relatii aprinse, cea cu Adrian si cea cu Ricardo, Raluca si-a gasit alinarea in bratele lui Origen Todoran.

Pentru a se detasa complet de perioada agitata din viata ei, din timpul relatiei sale cu Ricardo aceasta si-a facut o schimbare radicala de look. Acesta si-a pus fatete, iar fizionomia fetei i s-a schimbat total. In plus, Raluca nu s-a oprit aici. Acum ea nu mai are parul pana la umeri, ci si-a pus extensii mai lungi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ligi de la "Puterea dragostei", aparitie extrem de sexy, la sala de fitness! Iata in ce consta secretul siluetei sale perfecte!

Citeste si: Aroganta maxima! Ce masina de lux conduce Fizz! Iata cum a fost surprins celebrul cantaret, la bordul bolidului sau extrem de scump!

De curand, Raluca a realizat o sedinta foto pentru un proiect de promovare, in care a aparut cu o infatisare total diferita.

Iata la ce tip de machiaj a apelat fosta concurenta de la "Puterea dragostei":

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.