Vedat jură răzbunare! Afla ce plan diabolic va pune la cale impotriva marelui sau rival, Tahir, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.

“Nebunul” Tahir se simte mult mai puternic acum, mult mai sigur pe forțele sale, de când este cu Nefes si nu se mai teme de reactiile lui Vedat.

Adevărata luptă dată de Nefes și Tahir, care și-au unit destinele, pentru a-l salva pe Yigit, abia începe. Din prima zi, de când au intrat în “rândul lumii”, tinerii însurăței sunt hotărâți să înfrunte loviturile vieții, unul lângă celălalt.



“Nebunul” Tahir se simte mult mai puternic acum, mult mai sigur pe forțele sale, de când este cu Nefes. Pentru cei doi indragostiti situatiile grele par mai usor de infruntat.


“Urletele” de răzbunare ale lui Vedat încep să răsune! Bărbatul pune la cale un plan monstruos, menit să distruga relatia lui Nefes și Tahir.

Citeste si: Nefes din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", sarbatorita pe platourile de filmare! Cea mai mare surpriza a venit din partea micutul Yigit! Iata cum a fost surprinsa frumoasa İrem Helvacıoğlu de ziua sa de nastere!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Orbit de mânie, Vedat promite să-l omoare pe Tahir. Mercan, tânăra care era îndrăgostită nebunește de Tahir, și care suferă pentru că acesta s-a căsătorit cu Nefes, devine victima planului malefic al lui Vedat.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.