Cutremurator: cat a mai trait Mihaela Adriana Fieraru dupa ce a fost rapita! Criminalul a actionat rapid

Autor: B.M.
Mihaela Adriana Fieraru

Apar noi informatii in cazul Mihaela Adriana Fieraru: se pare ca fetita in varsta de 11 ani nu a mai trait mult timp dupa momentul in care a fost rapita.

Criminalistii si procurorii implicati in caz sunt de parere ca cea mica a fost ucisa intr-un interval de 30- 35 de minute de cand a fost rapita.

"Datele de urmarire penala indica la acest moment şi fara niciun fel de dubiu ne idica faptul ca fetita la momentul sesizarii organelor de urmarire penala nu mai era in viata. Exista o certitudine", a declarat prim-procurorul Mihai Dinca de la Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita.

Mihaela Adriana Fieraru mai avea 300 de metri pana acasa; ea a disparut vineri, la ora 17:16. Parintii si-au dat seama rapid ca ceva este in neregula si au alertat in scurt timp autoritatile.

Potrivit apropiatilor, Mihaela Adriana Fieraru nu lipsea niciodata de acasa, nu intarzia si nu avea obiceiul de a se urca in masini straine.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cine este cel care a ucis-o pe Mihaela Adriana Fieraru

Mihaela Adriana Fieraru a fost gasita moarta duminica, in apropierea unui lan de porumb, cu urme de strangulare. Autoritatile au in prezent si un suspect.

Este vorba despre un cetatean olandez, care apare pe camerele de supraveghere din Gura Sutii intr-o masina inchiriata, fix in perioada in care Adriana a disparut.

Se confirma si informatia potrivit careia suspectul a reusit sa paraseasca Romania in cursul zilei de ieri.

Trupul fetitei urmeaza sa fie dus la autopsie, unde se va stabili daca aceasta a fost si violata inainte de a fi ucisa.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.