Singurele imagini cu Larisa de la Puterea dragostei, GRAVIDA! Uite cat de bine arata!

Autor: O.P.
Actualizat: 19 nov 2020, 07:00
larisa puterea dragostei gravida

Larisa si Adrian, unul dintre cele mai solide cupluri care s-au format in casa ''Puterea dragostei'' au anuntat in urma cu putin timp faptul ca aceasta a ramas insarcinata.

Cei doi au aflat faptul ca vor deveni parinti cand erau in vacanta in Grecia. Din cauza unor complicatii grave, insa, Larisa nu a putut tine sarcina. Atat viata ei, cat si cea a copilului erau in pericol. Adrian a explicat motivul pentru care au hotarat, impreuna, sa intrerupa sarcina. 

Citeste si: Ralucai i-a crescut burtica de GRAVIDA! Nu mai poate ascunde sarcina!

Motivul pentru care au intrerupt sarcina

''Totul a inceput cand eram in Grecia si Larisa se simtea foarte rau, avea greturi si ne-am dus dus la farmacie sa luam un test de sarcina. A fost primul ei test de sarcina facut. Si au aparut doua liniute si... ha, ha, esti gravida! Cine o sa fie mamica?(...)

Citeste si: Andreea de la "Puterea dragostei", prima aparitie cu fetita! Iata ce imagine inedita a aparut pe contul de socializare al concurentei!

Ea a zis ca nu crede in testele de sarcina din Grecia si cand ne-am intors in Romania am luat un test si ce sa vezi, doua liniute. Si am mers la un spital privat din Bucuresti si am fost la ecograf, unde i-a zis ca e insarcinata in 3 saptamani si ca nu prea se vede nimic...

Si ne-a zis sa venim peste 2 saptamani ca se vede mai bine.

Ne-am dus peste doau saptamani si era aglomerat si ne-am programat la o alta clinica privata, de data aceasta la o doctorita. Si ajungem acolo si dupa consult i-a zis ca este insarcinata in 8 saptamani si ca este destul de grava situatia.

Citeste si: None a dat cartile pe fata! "Nu ai nicio treaba cu fetele astea!" Care este adevaratul motiv pentru care Fizz a intrat in casa "Puterea dragostei"? Iata cum a degenerat cearta celor doi concurenti!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Si pe langa placenta s-au format niste chestii si daca ea ar fi tinut sarcina, prin luna a 6-a, a 7-a, ar fi trebuit sa ia foarte multe medicamente si ar fi existat un risc foarte mare de a muri si ea si copilul. A zis doctora ca poate sa incerce sa tina sarcina, dar 80% o sa o piarda si am stat sa ne gandim foarte mult ce sa facem.

(...)

Se simtea extrem de rau, avea greturi, facea febra, nu putea sa doarma. Cam asa au decurs doua luni. Au fost doua luni grele. A mai zis doctora o chestie, ca daca ar fi pastrat sarcina ar fi existat posibilitatea sa nu mai poate sa faca copii toata viata. Am zis ca decat sa nu mai poti sa faci copii toata viata, mai bine facem intrerupere de sarcina, ceea ce ne-am dus si am facut.

Acum se simte mai bine...''

Citeste si: Adrian, anunt trist despre SARCINA Larisei: ''Un risc foarte mare de a muri si ea si copilul...''

Asadar, singurele imagini cu Larisa insarcinata sunt cele din vacanta lor in Grecia: 

Citeste si: Adrian si Larisa, fosti concurenti de la "Puterea dragostei", dupa cea mai dificila incercare a vietii lor! Iata cat de bine se inteleg si ce chimie frumoasa exista intre cei doi indragostiti, in ciuda tuturor piedicilor!

Citeste si: Ce masina scumpa are Paula de la "Puterea dragostei"! Iata ce bolid de fite conduce bruneta in Romania si ce numere personalizate si-a ales!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.