Andreea Pirui a aruncat BOMBA despre trecutul ei: ''Ca am fost amanta lui Guta''

Autor: O.P.
Actualizat: 19 nov 2020, 09:25

Andreea Pirui a fost des criticata pentru trecutul ei si pentru faptul ca a aparut in cateva videoclipuri de manele, in urma cu cativa ani.

Aceasta a postat un mesaj pe o retea de socializare, in care raspunde tuturor acuzatiilor care i se aduc. Aceasta a raspuns acuzatiilor conform carora ar avea interventii estetice si celor carora in care este acuzat ca ar fi fost amanta lui Nicolae Guta. 

Citeste si: Cum a aparut Andreea astazi in emisiune! Fanii au crezut ca nu vad bine! Ce avea la subrat

Iata mesajul postat de Andreea Pirui: 

''Buna...am tot văzut ca circula pe internet “ povesti” ca acum sunt plină de Botox ,etc sau cum as fi aratata eu in urma cu 5-7 ani ..și am decis sa pun niște poze in care aveam 23 respectiv 24 ca sa vedeți dragii mei ca nu am dus “lipsa” de fund, n am Botox și nici acum nu am...sau

ce mai inventați voi!

Dacă v ați uitat pe Instagram,și mi ați urmărit live-ul de ieri eram complet nemachiata...și nu s a speriat nimeni 😂‼️aveți tot dreptul sa susțineți pe cine vreți,dar sa inventați,și sa ma atacați ca am 30 ani??? La 30 ani îți pui ștreangul in gât? Se termina viața???

In emisiune suntem 5 fete cu vârsta cuprinse între 27-32 ani,dacă eram bătrâne ,nu mai eram acolo...e

simplu! Atacuri foarte dure,ca am fost cu maneliști ,ca am fost amanta lui guta:))), la strada ..etc!! voi știți ca indirect atacați jumate din România,majoritatea au dansat la maneliști ...asta ce ar însemna? ca jumătate sau câtva la% s au culcat cu maneliști!?? ceea ce nu e ok și in plus nu aveți dovezi...va pot da in judecată pe toți care încercați sa ma denigrați,o sa ma gândesc foarte serios la treaba asta'', a scris Andreea Pirui pe o retea de socializare. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Claudia Pirui are 30 ani, asistent medical si voluntar.

Recent iesita dintr-o relatie de lunga durata, Andreea cauta un barbat intelegator si spera ca il va intalni in casa "Puterea dragostei".

Citeste si: Andra a sarit sa sa o BATA pe Mariana! Reactia dura a lui Bogdan Mocanu: ''Ai crescut pe strazi?''

Andreea considera ca o casnicie poate deveni minunata, daca exista ințelegere și respect intre parteneri. Spera sa se indragosteasca in emisiune si isi doreste ca barbatul din viata ei sa fie un om echilibrat.

Se consideră o persoana sincera, increzatoare. Si-ar dori sa ajusteze modul in care face fata presiunii, sa isi “stapaneasca nervii”. Cel mai mare vis al ei este să aiba o familie fericită.

Citeste si: Mariana si Jador, mire si mireasa! Primele imagini de la NUNTA celor doi!

"Este o oportunitate buna pentru a-mi gasi pe cineva! Am avut o relatie dar s-a incheiat acum trei luni, nepotrivire de caracter, aveam opinii diferite! Am fost impreuna aproape sapte ani!", a spus Andreea.

Andreea a venit increzatoare la "Puterea dragostei", insa a recunoscut inca de la inceput ca le va duce dorul enorm celor mai dragi persoane din familia sa.

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.