Unde va fi inmormantat Mihai Constantinescu! Artistul si-a ales singur locul de veci

Autor: O.P.
Actualizat: 19 nov 2020, 10:35
Mihai Constantinescu loc de veci

Mihai Constantinescu a murit la spitalul Floreasca, dupa o lunga suferinta.

Inca de la finalul anului trecut, cunoscutul artist si-ar fi prevazut sfarsitul. A fost momentul in care a inceput sa-si pregateasca locul de veci, la Cimitirul Ghencea.

Mihai Constantinescu a suferit un stop cardio-respirator, pe 13 mai 2019. Artistul a fost dus de urgență la spital, iar, de atunci, se află într-o comă indusă.

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie 2019, din cauza unor complicații la inimă.

Artistul făcuse două infarcturi care i-au agravat starea și a trebuit să fie internat la Terapie Intensivă, la Spitalul Floreasca din Capitală.

Mihai Constantinescu a fost internat luni seara, 13 mai, la acest spital, după ce soția acestuia, Simona Secrier, l-a găsit inconștient în casă. Pe parcursul nopții, în timp ce acesta a fost internat, artistul a suferit un al doilea infarct, așa că medicii au fost nevoiți să-l intubeze.

Inițial, doctorii n-au dat prea multe informații despre starea cântărețului, dar era de la sine înțeles că a fost în stare critică.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.