Bia, reactie violenta dupa disputa cu Livian si Mocanu! Concurenta a parasit platoul si a dat cu pumnul intr-un perete! Iata ce marturisiri i-a facut Andreei Mantea, in culise!

Autor: D.I.
Actualizat: 27 sep 2021, 00:10

Dupa dicutiile aprinse purtate cu Livian si Mocanu in timpul emisiunii de ieri, Bia a adoptat un comportament agresiv!

Discutiile aprinse dintre Bia, Livian si Mocanu au escaladat in editia de ieri, cand concurenta a cedat psihic la un moment dat si a parasit platoul emisiunii.
Se pare ca in culise, Bia si-a dezlantuit furia, incercand sa isi revina dupa atacurile primite din partea baietilor.

"Aveam nervi si am dat cu pumnul in perete! Nu mai suport sa faca baietii misto mereu! Pe Livian l-am tras deoparte pe hol si i-am zis ca nu inteleg care e motivul si daca exista un motiv adu-l si spune-l in emisiune!", a spus Bia.

Citeste si: Andreea Pirui a aruncat BOMBA despre trecutul ei: ''Ca am fost amanta lui Guta''

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Robert, fostul concurent de la "Puterea dragostei", se apuca de cantat? Iata cu ce fost coleg din emisiune s-a regasit de curand, in Bucuresti! Ce pun la cale cei doi prieteni?

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.