ULTIMA ORA! Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, despre vestea ca Mihai Constantinescu a decedat

Autor: O.P.
Actualizat: 19 nov 2020, 10:50

ULTIMA ORA! Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, despre vestea ca Mihai Constantinescu a decedat.

„La această oră, nu este decedat”, a declarat Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca.

Vestea tragică, cum că Mihai Constantinescu ar fi decedat a apărut în această dimineață pe mai multe site-uri din România! Din fericire, informația a fost infirmată!

Citeste si: Vestea falsa care a socat Romania: "A murit Mihai Constantinescu"

„Ma simt foarte rau, ma simt ingrozitor! Pentru mine este o stare de disperare.

Starea de sanatate a lui Mihai este acum stabila. Inima si-a reluat toate functiile. Ma intalnesc zilnic cu Simona. Pentru Mihai, eu, Simona si cativa prieteni suntem familia lui. Acum toti suntem concentrati pe rugaciuni'', a declarat fosta sotie a lui Mihai Constantinescu in urma cu ceva timp. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Unde va fi inmormantat Mihai Constantinescu! Artistul si-a ales singur locul de veci

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.