Miki de la K-pital, în fața preotului, după 15 ani de relație! Nici ea nu a ştiut că se mărită!

Autor: E.T.

Mihaela Marinache, alias Miki, fosta solista a trupei K-pital, a ajuns în fașa preotului după 15 ani de relație cu iubitul ei, Razvan Constantinescu.

Mihaela Marinache, alias Miki, fosta solista a trupei K-pital, a ajuns în fașa preotului după 15 ani de relație cu iubitul ei, Razvan Constantinescu. Nu a fost neapărat planul lor, ci al unor prieteni pe care cei doi i-au nășit. Mihaela Marinache a decis să se “cunune” religios, forțată de împrejurări, căci ea și iubitul ei au fost nași de cununie pentru un cuplu de prieteni. “Ne-a făcut preotul o slujba religioasă, ca altfel nu puteam să fim nași.

Ne-am dus total nepregătiți, Răzvan era în pantaloni scurți, îmbrăcat lejer. Noi suntem de 15 ani împreună, nu ne prea interesează actele”, a declarat solista pentru click.ro.

Citeste si: Victor Slav este topit dupa fiica sa! Prezentatorul Kanal D povesteste despre abilitatile artistice ale fiicei sale „Promite a deveni o mare dansatoare”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste continuarea pe kfetele.ro

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.