Mihai de la "Puterea dragostei", surprins intr-un club, alaturi de o fosta concurenta din primul sezon al show-ului matrimonial! Iata cum au fost filmati cei doi!

Autor: D.I.
Actualizat: 19 nov 2020, 23:35
video Foto(6)

Mihai este unul dintre cei mai admirati concurenti din sezonul doi "Puterea dragostei".

Mihai a pasit recent in casa "Puterea dragostei", unde a facut furori printre concurentele nerabdatoare sa il cunoasca. Acesta are 29 de ani si vine din Bucuresti. Tanarul a marturisit ca a venit cu ganduri serioase de a-si gasi jumatatea.

Citeste si: Andreea Mantea a facut anuntul: Regulamentul emisiunii a fost din nou incalcat! "Am hotarat sa ne despartim de acele persoane care dau informatii din aceasta emisiune!" Cine este concurenta prinsa in flagrant cand "a dat din casa"?


Mihai le-a dezvaluit fetelor ca a fost casatorit si ca a divortat in urma cu cinci luni, pentru ca nu se mai intelegeau si ajunsesera la certuri urate. Acesta a recunoscut ca mariajul lor a durat doar sase luni, dupa o relatie de trei ani. Intrebat daca are copii, Mihai a raspuns ca nu a fost sa fie desi isi doreste sa devina parinte.

Citeste si: Bia de la "Puterea dragostei", surprinsa in club! Iata cum a fost filmata, la scurt timp de la retragerea sa temporara din emisiune pentru a-si trata problemele de sanatate!

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/564/20044148/1/mahai39039.jpg
Mihai s-a casatorit cu Miki in septembrie 2017. Cei doi s-au cunoscut tot prin intermediul unei emisiuni. Inca de la inceputul anului 2018, au existat zvonuri ca acestia s-ar fi despartit. Se pare ca acestea s-au si adeverit, cei doi spunandu-si ADIO la doar cateva luni de casnicie. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/564/20044148/1/mihai94e9d.jpg
De curand, Mihai a fost intr-o scurta vacanta in tara, unde s-a intalnit cu cativa dintre fostii concurenti de la "Puterea dragostei" si au ales sa se distreze intr-un club exclusivist din Ploiesti.

Printre acestia s-au numarat Mary si Robert, Deea, Bia, Thalida si Larisa. Se pare ca Mihai si-a indreptat atentia catre Deea. Iata cum au fost surprinsi impreuna:

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.