Comentariul incredibil primit de Livian: ''Zici ca nu ai mai vazut femeie''

Autor: O.P.
Actualizat: 19 nov 2020, 23:45
Livian despre relatia cu Bianca

Livian si Bianca formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri de la ''Puterea dragostei'' sezonul 2.

Bianca si Livian

Cei doi au reusit sa treaca peste rautatile tuturor celor din jurul lor si sa isi continue povestea de dragoste. Cu toate acestea, unii dintre fanii emisiunii cred ca Bianca si Livian nu ar trebui sa fie impreuna.

Citeste si: Livian, dezvaluiri incredibile despre o disputa in care Andreea si Paula s-au contrat dur! "A aruncat cu pachetul de tigari dupa ea!" Iata ce dovezi a adus concurentul!

Livian a primit un comentariu foarte dur la una dintre fotografiile postate de el pe o retea de socializare: 

Citeste si: Nelson Mondialul arunca bomba: Livian a intentionat sa o paraseasca pe Bianca pentru Ligi? Afla ce detalii incredibile ies la iveala despre noul triunghi amoros, ASTAZI, intr-o editie incendiara "Puterea dragostei", de la ora 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Bianca si Livian s-au indragostit in casa ''Puterea dragostei'' si formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri ale sezonului 2.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste, pusa la incercare zilnic de ceilalti concurenti. Bianca si Livian nu se sfiiesc sa isi arate dragostea unul fata de celalalt de cate ori au ocazia. 

Chiar daca au avut si momente mai dificile, provocate de gelozii infantile, Bianca si Livian au reusit pana in prezent sa le depaseasca si sa ramana in continuare uniti, indreptandu-se cu pasi repezi spre o relatie serioasa si responsabila.

Mai mult decat atat, se pare ca cei doi indragostiti au si sustinere din partea parintilor lui Livian, care au afirmat din suflet ca au mare incredere in alegerile fiului lor.

Citeste si: Paula de la "Puterea dragostei" are COPIL? Iata ce imagine neasteptata a aparut pe contul ei de socializare! Fanii concurentei au sarit imediat sa o intrebe daca este fiul ei!

Desi s-a speculat la un moment dat ca relatia celor doi ar fi falsa si ca au format un cuplu doar pentru a castiga increderea publicului, Bianca si Livian au demonstrat inca o data cat de mult se iubesc in ciuda tuturor obstacoleleor intampinate pana acum

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.