Fara PRECEDENT! O concurenta ''Puterea dragostei'' umbla DEZBRACATA prin culise! Colegii de emisiune s-au ingrozit!

Autor: O.P.
Actualizat: 20 nov 2020, 00:35
Mariana, dezbracata in culise

Situatie fara precedent la ''Puterea dragostei''. Una dintre concurentele sezonului 2 s-a afisat in culise fara pantaloni.

Mariana, dezbracata in culise

Spre uimirea tuturor, Mariana pare sa-si fi uitat pantalonii in momentul in care a mers la machiaj. Mai mult dezbracata decat imbracata, Mariana si-a etalat picioarele perfect bronzate prin fata staff-ului si a celorlalti concurenti. 

Citeste si: Mariana, dezvaluiri incredibile despre Andreea! "Vorbea cu un baiat..." Iata cum a reactionat Andreea dupa ce a fost acuzata ca a vorbit la telefon cu un barbat din afara emisiunii!

Imaginile au fost postate chiar de Mariana, care este foarte mandra de aparitia ei. Urmariti imaginile mai jos: 

Citeste si: Bia de la "Puterea dragostei", surprinsa in club! Iata cum a fost filmata, la scurt timp de la retragerea sa temporara din emisiune pentru a-si trata problemele de sanatate!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum a aparut Andreea astazi in emisiune! Fanii au crezut ca nu vad bine! Ce avea la subrat

Citeste si: Mariana nu a fost tot timpul atat de slaba! Cum arata inainte sa SLABEASCA

Mariana este una dintre cele mai vocale concurente de la ''Puterea dragostei''. Acesteia ii place sa se pozeze toata ziua si sa filmeze tot ce face. 

Mariana isi petrece majoritatea serilor la piscina hotelului. De acolo posteaza imagini cu ea dansand sau pipaindu-se, in diverse ipostze.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.