Bianca are operatii ESTETICE? Imaginea cu ea de cand era mai mica a iesit la IVEALA!

Autor: O.P.
Actualizat: 20 nov 2020, 08:20

Bianca este una dintre cele mai iubite si votate concurente de la ''Puterea dragostei''. Dar putina lumea a vazut cum arata aceasta inainte de a veni la ''Puterea dragostei''.

Pe internet a aparut o fotografie cu Bianca, facuta in urma cu cativa ani. Din fotografie pare ca aceasta are trasaturile fetei schimbate. Vizibil este faptul ca are sprancenele pensate mult prea subtiri si obrajii sunt mai rotunzi. 

Citeste si: Cum arăta Bianca atunci când a intrat prima oară în casa "Puterea dragostei". Schimbarea e radicală! "Mereu a fost frumoasă, dar acum e..."

Iata cum arata Bianca inainte de a intra in casa ''Puterea dragostei'': 

Bianca Comanici, de la "Puterea Dragostei" si-a sarbatorit recent fratele: pe Cristian Comanici. Tanarul s-a bucurat de compania frumoasei Bianca si chiar s-a rasfatat cand sora lui l-a condus cu masina, in timp ce el s-a relaxat pe bancheta din spate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum arata mama Andreei Pirui de la ''Puterea dragostei''! Zici ca sunt surori GEMENE

Desi Bianca este din ce in ce mai populara, se pare ca ii place sa ramana discreta in ce priveste familia ei si evita sa publice mesaje sau informatii despre fratele ei. Insa nu il tine pe Cristian departe de anturajul si prietenii ei.

Cei doi frati sunt apropiati, iar Bianca nu rateaza nicio ocazie sa-l vada pe Cristian.

Citeste si: Deea de la "Puterea dragostei", imagine de infarct! S-a fotografiat doar în lenjerie

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.