Livian s-a bătut cu Bianca! Imaginile pe care nu credeai să le vezi cu cei doi: "Ești nesimțit, nu mai vorbesc cu tine"

Autor: A.I.
Actualizat: 20 nov 2020, 19:10

Livian și Bianca s-au certat rău de tot și s-au și bătut. Bine, nu a fost atât de serios precum lasă să se înțeleagă titlul vlogului lui Livian.

"M-am bătut cu Bianca" este titlul vlogului lui Livian.

Cei doi au avut o dispută în afara emisiei "Puterea dragostei". S-a lăsat cu un adidas aruncat de Livian în Bianca. Cea din urmă l-a alergat pe holuri.

"Ce prost ești! Ești nesimțit, nu mai vorbesc cu tine, serios. Urât din partea ta. Deci nu mai vorbesc cu tine, jur(...) Ieși, lasă-mă, că ești nesimțit", i-a spus Bianca lui Livian.

"Relația perfectă există", a concluzionat Livian, în timp ce era alergat de Bianca. Ulterior aceasta s-a închis în baia fetelor și i-a spus lui Livian că s-a supărat pe bune.

Livian s-a bătut cu Bianca! Imaginile pe care nu credeai să le vezi

Împăcarea a fost dulce între cei doi. S-au sărutat și s-au îmbrățișat, iar Bianca a dezvăluit că bunica lui Livian le-a transmis că îi așteaptă împreună la Cluj.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"După o scurtă bătaie... Da, ne-am bătut înainte să vorbim cu bunica", a spus Livian în vlog.

"Acum ne-am împăcat, nu mai contează, a trecut", a spus și Bianca.

 

Citeste si: FOTO BOMBA! Iancu l-a detronat pe Culita! Fanele au innebunit cand au vazut

Citeste si: Bianca și Mariana, ceartă monstru la "Puterea dragostei"! Livian s-a uitat la chiloții Marianei, iar Bianca a răbufnit: "Crezi că mi-e frică să dau în tine?"

Citeste si: Sigur nu ai mai vazut-o ASA pana acum! Cum arata Mary de la ''Puterea dragostei'' NEMACHIATA

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.