Horoscop zilnic 5 octombrie 2019: Se schimba NOROCUL! Probleme pentru 3 zodii

Autor: O.P.
Actualizat: 20 nov 2020, 19:35
Horoscop zilnic 5 octombrie 2019

Horoscopul de astazi, 5 octombrie 2019, le aduce multa bataie de cap nativilor, in special semnelor de apa.

Balanta

Partea buna a zilei este ca scapi de sedinta de care iti era frica. Totusi, nu te gandi ca poti sa stai. O sa primesti altceva de facut.

Scorpion

Treci in doar cateva minute de la agonie la extaz si invers. Ai nevoie de putina relaxare psihica. Nu trebuie sa fugi de la munca, ci doar sa te organizezi mai bine.

Citeste si: Horoscop de weekend 5-6 octombrie 2019. Zodia care e lovita de noroc

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sagetator

Te bate gandul sa faci ceva iesit din comun. Probabil are legatura cu viata personala. Si partenerul de viata intentioneaza sa iti propuna ceva inedit.

Capricorn

Schimbarile tale de atitudine incep sa ii deranjeze pe cei din jur pentru ca nu mai stiu cum sa se comporte in prezenta ta. Daca te simti epuizat din punct de vedere moral, ia o pauza.



Varsator

Ai foarte mult de alergat astazi pentru a rezolva ceva legat de acte. O sa fie mult mai usor decat te asteptai. In plus, nici nu o sa te coste prea mult.

Pesti

Ar fi cazul sa faci un control medical pentru ca in ultima vreme nu te-ai simtit bine si ai ignorat simptomele. Rezolva asta inainte de orice.


Berbec

Trebuie sa fii mai atent cu partea financiara. Ai cheltuit cam mult si haotic banii si acum esti pus intr-o situatie dificila. Altadata gandeste-te bine inainte sa cumperi ceva.

Taur

Primesti o veste buna inca de la prima ora. Nu te mai intereseaza ca ceea ce faceai nu este apreciat si nici macar faptul ca seful ti-a reprosat ceva nu te atinge.


Gemeni

A venit vremea sa faci ceva ce ai promis acum ceva timp. Nu prea iti convine, dar cuvantul dat trebuie respectat. Nu ai cale de scapare.

Rac

Este o zi pe care trebuie sa o rezervi pentru cei dragi. Daca ai copii, stai mai mult timp cu ei pentru ca altfel o sa ratezi momente cheie din viata lor.


Leu

Se spune ca ziua buna se cunoaste inca de dimineata, dar la tine nu se aplica astazi. La prima ora vei fi posomorat, insa dupa-amiaza vei radia de fericire.

Fecioara

Invata sa te cunosti pe tine insuti/insati inainte de a avea pretentia sa stii cum gandesc altii. Abia apoi te poti concentra asupra altcuiva.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.