Plusica a dezvaluit adevaratele INTENTII ale Manuelei, noua concurenta ''Puterea dragostei''! De ce a venit in emisiune

Autor: O.P.
Actualizat: 21 nov 2020, 04:25
plusica manuela puterea dragostei

Plusica i-a transmis un mesaj cele mai noi concurente ''Puterea dragostei'', Manuela.

Se pare ca cele doua sunt prietene, iar Plusica a dat-o de gol si a dezvaluit care sunt adevaratele sale intentii. Iata ce mesaj i-a scris aceasta pe o retea de socializare: 

Citeste si: Manuela Puterea Dragostei- Bomba sexy! Imagini de infarct cu Manuela, cea mai noua concurenta din casa dragostei

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine e noua concurentă din casa "Puterea dragostei"! A avut o relație cu un fost concurent! Manuela le-a spus băieților că a intrat pentru Baxter, dar s-a apropiat de None!

Manuela Oprisiu nici bine nu a intrat in casa dragostei ca a si atras atentia! Atat fetele, dar mai ales baietii de la "Puterea dragostei" si-au aratat interesul pentru noua venita, care, se pare ca nu e doar o fata frumoasa in cautarea sufletului pereche.

Manuela Puterea Dragostei 

Frumoasa bruneta nu a fost mereu bruneta! Dimpotriva, se pare ca Manuela are culoarea naturala a parului destul de deschisa la culoare. Nici prezenta in fata camerelor de filmat nu e o noutate pentru focoasa ardeleanca! Tanara e un model profesionist si are ani de zile de cand a invatat cum sa defileze pe un podium, in fata privitorilor.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.