Tipuri de strategii care trebuie aplicate pentru pariuri sportive de succes

Author: O.P.
Actualizat: 21 nov 2020, 05:50

Oricine dorește să obțină profit din pariuri sportive trebuie să înțeleagă importanța strategiilor de pariere. Cunoașterea și utilizarea celor mai bune strategii de pariere sunt esențiale pentru a deveni un parior sportiv de succes. Iată câteva dintre cele mai bune strategii care trebuie aplicate pentru a putea plasa pariuri sportive reușite.

Cunoaște-ți echipa / jucătorul

Dacă pariezi la diverse case de pariuri pe un sport de echipă, atunci trebuie să cunoști cât mai bine echipele. Aceasta este o strategie de pariere foarte importantă. Trebuie să afli toate informațiile importante, cum ar fi: punctele forte și punctele slabe ale acestora, forma lor actuală și anterioară, modul în care se comportă acasă sau în deplasare, accidentări etc. Apoi, trebuie să evaluezi toate echipele în mod obiectiv. Nu fi părtinitor cu echipa ta preferată.

De asemenea, trebuie să analizezi orice schimbare a formei și performanței echipei, de la un sezon la altul. Analizează vârsta jucătorilor, vezi ce jucători au plecat sau au venit și evaluează efectul general asupra echipei. Care este impactul antrenorului asupra echipei? Cum se comportă echipa condusă de un anumit antrenor? S-a îmbunătățit performanța sau a scăzut recent? Performanța echipei trebuie să fie continuă. Toate echipele evoluează continuu.

Același lucru este valabil și pentru sporturile cu un singur jucător. Care este forma jucătorilor? Cum este recordul său? Ce ar putea afecta performanța sa?

Pariază pe o echipă motivată

Implicarea echipelor și jucătorilor poate varia în funcție de importanța meciului. Cea bună echipă poate avea o performanță scăzută dacă nu există o motivație reală pentru a câștiga jocul. Și o echipă în general slabă poate depăși așteptările atunci când se află sub presiune.

Când vrei să pariezi pe o echipă sau un jucător, vezi cât de important este meciul pentru membrii echipei sau pentru jucător. Dacă plasezi pariuri pe fotbal, iar echipa ajunge pe la mijlocul clasamentului și este ferită de retrogradare, dar nu poate ajunge în top, meciul final este irelevant. O echipă din partea de jos a clasamenului va lupta - indiferent de calitatea adversarului. O echipă care dorește să răzbune o înfrângere dintr-un joc anterior poate fi, de asemenea, foarte motivată.

Pariază nu doar pe abilitatea echipei, ci și pe determinare. Acesta poate fi factorul decisiv.

Nu urmări niciodată o pierdere

Cea mai mare greșeală - atât de ușor de făcut - este să-ți urmărești pierderea. Vor fi momente în care vei înregistra o serie de pierderi. Se întâmplă în pariurile sportive. Cel mai important lucru de reținut când se întâmplă asta este să nu intri în panică. Dacă intri în panică, este posibil să începi să îți urmărești pierderile pentru a-ți recupera banii. Este periculos să faci asta. În schimb, uită-te la metodele tale de pariere; redu suma pe care o pariezi până când începi să câștigi iar.

Urmărirea pierderii este cea mai mare și cea mai frecventă greșeală. Încearcă să recuperezi banii doar atunci când începi din nou să plasezi pariuri câștigătoare. Apoi, poți să mărești treptat pariurile pentru a-ți recupera banii. Cu toate acestea, nu intra în panică...atunci când pariezi...pierzi și câștigi...

Pariază rațional

Nu ține cont de ce îți spune inima, ci de ceea ce îți spune rațiunea, când plasezi un pariu. Trebuie să evaluezi obiectiv echipa sau jucătorul  și să vezi ce șanse există. Nu paria niciodată pe o echipă sau un jucător doar pentru că îți place, fără să iei în considerare toți factorii. Trebuie fii selectiv cu pariurile tale. Nu vei găsi pariuri și cote excelente în fiecare săptămână și, dacă pariezi, probabil că vei pierde mai mult. Fii selectiv.

Amintește-ți de pariurile de valoare

Adevăratul succes vine numai atunci când faci pariuri pe valoare. Acest lucru înseamnă că trebuie să obții cote care să reflecte cu adevărat rezultatul jocului. De exemplu, dacă crezi, cu adevărat, că șansele unei echipe să câștige un joc ar trebui să fie în jur de 1/3, dar casa de pariuri oferă cote de ½, atunci aceasta este o oportunitate excelentă de pariere. În acest scenariu particular, raportul dintre risc și posibilă recompensă este în favoarea ta, așa că echipa aleasă este un pariu bun în acest caz.

Nu asculta opinia publică

Dacă pariezi pe o echipă sau un jucător cu mulți fani, atunci rareori vei găsi pariuri pe valoare. Pariuri cu valoare ridicată vei găsi dacă pariezi împotriva acestor echipe și jucători cu nivel de joc ridicat. Casele de pariuri tind, în general, să își ajusteze cotele în funcție de cantitatea de pariuri pe care o așteaptă. Din această cauză, pariului de tip underdog, în general, i se vor oferi cote mai bune decât merită de fapt.

Verifică lista cu cei accidentați

Fii atent la accidentări, dar nu exagera prea mult. Trebuie să verifici cine este rănit și importanța jucătorului respectiv în echipă. Există unii jucători „rezervă” care sunt la fel de buni și chiar mai motivați, în timp ce încearcă să dovedească că merită să fie în primul 11. Prin urmare, uneori merită să pariezi pe o echipă al cărei jucător bun este accidentat.

 De asemenea, din cauza faptului că multe persoane reacționează excesiv la aceste accidentări, apar deseori pariuri cu valoare bună. Cu toate acestea, dacă există mai mult de un jucător accidentat sau chiar căpitanul echipei este accidentat, atunci este bine să fii puțin mai prudent. Mult succes!

 

Accesul interzis persoanelor sub 18 ani.

Decizia ONJN nr. 907/19.05.2016

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.