Stefania a spus totul despre COPIL! Ce anunt a facut dupa despartirea de Adelin

Autor: O.P.
Actualizat: 21 nov 2020, 08:30
stefania puterea dragostei copil

Stefania si Adelin au format unul dintre cele mai frumoase cupluri care s-a format in casa ''Puterea dragostei''.

Cei doi au trait o poveste de dragoste frumoasa, timp de 9 luni, dupa care si-au spus ADIO fara sa anunte motivul despartirii. Fanii i-au tot intrebat, insa Stefania a spus ca nu este pregatita sa faca public motivul. 

Citeste si: Stefania a spus TOTUL despre IMPACAREA cu Adelin: ''Am ganduri diabolice''

La scurt timp de la despartire, Stefania a fost intrebata despre copil, iar aceasta nu a ezistat sa ii raspunda: 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Stefania de la Puterea Dragostei, despre despartirea de Adelin

''Eu cu Adelin nu mai suntem impreuna din motive personale despre care nu vreau sa vorbesc.

Povestea noastra s-a incheiat dupa 9 luni de relatie. Personal va multumesc ca ati fost alaturi de noi si ca ne-ati apreciat. Sper ca am incheiat acest subiect delicat pentru mine despre care nu vreau sa vorbesc. Va multumesc inca o data!''

Citeste si: Cea mai fierbinte imagine cu Mariana de la "Puterea dragostei"! A lăsat să i se vadă zona intimă! Cum a apărut

De curand, Stefania a publicat pe contul ei de socializare, cateva marturisiri despre relatia cu Adelin. Bruneta a raspuns la cateva intrebari venite din partea unor fani curiosi sa descopere lucruri picante din culisele fostei lor relatii. Intrebata daca au ramas prieteni, dupa despartire, Stefania a reaspuns cu sinceritate ca doi oameni care s-au iubit nu pot ramane prieteni.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.