Horoscop 10 octombrie 2019. Probleme cu banii pentru o zodie. Nu imprumuta si nu da imprumut astazi

Autor: L.S.
Actualizat: 21 nov 2020, 11:15

Horoscop 10 octombrie 2019. Aceasta este zodia care rămâne cu buzunarele goale! Are mari probleme cu banii și trece la măsuri extreme. Profesorul Radu Ștefănescu prezintă în exclusivitate pentru capital.ro. toate surprizele pe care ni le pregătesc astrele pentru ziua de azi.

Horoscop 10 octombrie 2019. BERBEC

Ai probleme ca să plăteşti facturile, nu ţi-au intrat pe card toţi banii. Ca un Berbec cu Lâna de Aur, isteţ, trebuie să foloseşti cu iscusinţă resursele de la părinţi, fraţi, unchi, mătuşi!

Te găseşti într-o colectivitate favorabilă care îţi aprobă ideile. Mici îmbunătăţiri şi transformări favorabile ale unei situaţii, pentru un procent dintre nativi: veşti bune de departe.

Seară relaxantă şi plăcută. Dacă nu vrei să stai acasă, la o vorbă cu ai tăi, poţi să ieşi în oraş. Poate la un film, poate la un club neagresiv, plăcut, nepoluant și mai ales unde se poate dansa!

Horoscop 10 octombrie 2019. TAUR

Astăzi eşti vulnerabil la capricii scumpe. Atenţie la cumpărăturile de lucruri care nu îţi trebuiesc, dar te încântă, fie că sunt „drăguţe” fie că sunt „unicat”.

Nu pleca la drum lung! Trebuie să ţii seama de sfatul dezinteresat al stelelor care favorizează propria ta zodie şi ocupă-te mai mult de propriile interese. Da, de interesele tale nu de ce vrea şeful şi trebuie să faci la serviciu sau aiurea, convenţii sociale şi obligaţii pecuniare. Dar, îţi cunoşti propriile interese? Conjunctura îţi indică astăzi o zi în care trebuie să-ţi struneşti emoţiile şi să dai dovada de inspiraţie, atât în relaţiile familie cât şi în afaceri.
Astăzi nu trebuie să faci nicio plată!

Citeste si: Horoscop: Ce faci de Sarbatori in functie de ZODIE. Pestii au pregatit deja lista de cadouri

Citeste si: Horoscop Rune saptamana 7-13 Octombrie 2019 – Decizii care iti vor schimba viata

Citeste si: Horoscop chinezesc octombrie 2019. Multe zodii trec de la agonie la extaz

Horoscop 10 octombrie 2019. GEMENI

O parte din zodie se pregăteşte pentru toamnă-iarnă, murături și dulcețuri târzii. Alta, configurează! Programul tău se tot schimbă, dar nu lăsa treburile importante pentru nimicuri urgente. Fii disciplinat! O zi aglomerată, cu o seară plăcută. Poate pentru că eşti martor la unele evenimente mai puţin plăcute pe care nu poţi să le controlezi. Încearcă să nu-ţi amărăşti sufletul. Dragostea este mediocru aspectată, cu un „minim” mai puţin favorabil peste vreo două zile, la sfârșitul săptămânii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 10 octombrie 2019. RAC

O zi mai deosebită, în care tot ceea ce spui poate fi important.

Nu te lăsa purtat de vorbe, fii organizat în discurs, adună argumente, dovezi. Nu promite, însă, mai mult decât poţi să faci. Fii generos doar cu cine merită într-adevăr. Cruţă-te de eforturi mari. După excesul de comunicare speculativă, din zilele trecute, te retragi treptat, astăzi, în cochilia confortabilă a lipsei verbului. O veste bună de departe şi o dezamăgire minoră. Toată ziua, dar mai ales la prânz şi pe seară – atenţie sporită la cheltuieli şi la promisiunile făcute!

Horoscop 10 octombrie 2019. LEU

Astăzi ai o bună perspectivă, „vezi departe„, ai o viziune obiectivă şi clară asupra problemelor. Reuşeşti să stabileşti un climat plăcut, limpede şi motivant, atât la serviciu cât şi acasă!

Păstrează-ţi calmul şi zâmbeşte şi totul o să fie bine! Astăzi este ziua destăinuirilor. Configuraţia astrologică îţi conferă un dar amplificat la maximum, dacă se poate spune, al comunicării şi o disponibilitate, o subtilă incitare a altora către destăinuiri şi confesiuni. Sigur, ca să se petreacă aceste lucruri, trebuie să ai un program aglomerat de întâlniri; care, după cum arată poziţiile Lunii, ale lui Mercur şi Marte, sunt mai dese în a doua parte zilei. Ascultă, ascultă, ascultă!

citeste continuarea pe capital

Citeste si: Horoscop tarot OCTOMBRIE. Mesajul cartilor mistice pentru fiecare zodie

Citeste si: Zodii care nu stiu sa tina un secret. Ai mare grija ce le spui

Citeste si: Horoscop NOIEMBRIE 2019: dragoste, bani, cariera, sanatate pentru fiecare zodie

Citeste si: Horoscop NOIEMBRIE 2019: dragoste, bani, cariera, sanatate pentru fiecare zodie

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.