Vestea uimitoare despre Michael Schumacher! Jean Todt a spus totul!

Autor: A.I.
Actualizat: 21 nov 2020, 15:50

Jean Todt, directorul companiei Ferrari și un fost colaborator foarte apropiat al lui Michael Schumacher, a făcut dezvăluiri importante despre fostul pilot.

Jean Todt dă de înțeles că starea lui Michael Schumacher se ameliorează și că fostul pilot ar fi deja mai bine decât crede opinia publică.

"Michael se chinuie să îşi îmbunătăţească starea, în fiecare zi şi trebuie să îl ajutăm în această luptă. Trebuie să o sprijinim şi pe soţia lui, Corinna, care este o persoană minunată, care are grijă de familie şi de copii.

Suntem în contact permanent cu el şi cu familia sa.(...) Cu toţii respectăm dorinţa lui Schumacher. El nu a vorbit niciodată despre el, nu a arătat niciodată fotografii cu copiii săi. Sper ca, într-o zi, să pot merge cu Michael la o cursă", a spus Jean Todt. 

Ce spunea Philippe Menasché despre Schumacher

Michael Schumacher a fost dus la Paris pentru un tratament cu celule stem, iar fanii săi sperau într-un miracol privind starea lui de sănătate.

Din păcate, Philippe Menasché, considerat un adevărat pinoier în domeniul celulelor stem, a spulberat această posibilitate într-o declarație.

"Pentru miracole nu sunt competent. Eu și echipa mea nu facem experimente, e un termen abominabil ce nu are loc în medicină. E adevărat că eu am fost primul care a făcut un transplant de celule stem la inimă, dar ciclul de teste clinice s-a terminat în urmă cu doi ani" , a declarat Philippe Menasché pentru cotidianul La Repubblica.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Menasché, un specialist în domeniu, a dezvăluit că, în ciuda progreselor în privința celulelor stem, chiar și experții știu încă puține lucruri despre aceste tratamente.

"În Italia aveți tot ce vă trebuie, nu e nevoie să veniți la mine la Paris. I-am trimis pe cei care m-au căutat la prietenul meu Guido Pompilio. A fost o explozie de atenție pentru departamentul nostru, dar acum am revenit la normal. În ultimii 20 de ani am progresat foarte mult, dar adevărul este că în continuare știm foarte puțin”,  a precizat Menasché.  

Citeste si: Anunțul trist despre Michael Schumacher! S-a aflat când lumea credea că starea fostului pilot se îmbunătățește

Citeste si: Michael Schumacher dus de urgenta la un spital din Paris. Ce se intampla cu marele campion

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.