Fizz se luptă cu Andy pentru Ligi: "Ne plac luptele libere"! Andy a luat-o de mână. Ce i-a dezvăluit Fizz!

Autor: A.I.

Fizz și Andy încearcă să o cucerească pe Ligi. În timp ce Fizz i-a dezvăluit lui Ligi că i-ar face cadou mai mult decât un parfum, Andy a luat-o de mână.

"Nu pot să public ce cadou i-aș face. Ceva frumos, că știu că e fată pretențioasă. Nu că celelalte fete cărora le-am făcut cadou doar un parfum s-ar simți prost, nu. Are niște pretenții, așteptări mai mari de la un bărbat. Eu nu m-aș duce doar cu un parfum la ea. Știe ea ce vreau să zic. Asta nu înseamnă că le-am jignit pe Paula sau pe Bia că le-am dat doar un parfum, aia era în alt context.

Eu mă refer dacă ne-am cunoaște acasă. Aici nu pot să vin cu ultimul model de telefon, care costă 1.500 de dolari", a spus Fizz în emisiunea de astăzi a show-ului "Puterea dragostei". 

"Are standarde mai înalte", a spus și Andy.  

"M-aș simți bine", a spus Ligi, referindu-se la faptul că i-ar plăcea să primească un cadou mai consistent de la Fizz, nu doar un parfum.

Fizz se luptă cu Andy pentru Ligi: "Ne plac luptele libere"

Mai în glumă, mai în serios, Fizz și Andy au început o dispută pentru Ligi. "Andy, ne plac luptele libere, greco-romane", a glumit Fizz.

Andy a luat-o de mână pe Ligi și au mers să discute separat. "Sunt o grămadă de bombălăi pe-aici", i-a spus Andy lui Ligi, cu siguranță referindu-se la altcineva, nu la Fizz, având în vedere că are o relație bună cu acesta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"E greu să te potrivești cu cineva la standardele tale, dar trebuie să fii și mai naturală aici", i-a mai spus Andy lui Ligi.

"Încerc să mă apropii de ea, dar parcă îmi impune o barieră. Nu stau acum să mă obosesc, să tot încerc să mă bag pe Ligi. Dacă ea vrea, bineînțeles, vedem, ne cunoaștem și vedem ce va fi pe parcurs, până atunci nu", a spus Andy la testimoniale. 

Citeste si: Andra Voloș, fără sutien! Imaginea incendiară care a apărut cu iubita lui Mocanu

Citeste si: Bogdan Mocanu a aparut plin de VANATAI pe fata! Ce a patit concurentul

Citeste si: Bianca, în lacrimi la "Puterea dragostei"! S-a supărat pe Livian: "Iei decizii în locul meu"

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.