Unul dintre cele mai romantice si reusite cadouri: trandafirii in cutie

Author: B.M.
Actualizat: 22 nov 2020, 03:40

Trandafirii… florile care nu se vor demoda niciodata.

Florile care in functie de culoarea lor semnifica un alt tip de iubire, dar care sunt iubite de catre toata lumea. Nu exista persoana care sa nu fie impresionata de frumusetea aparte a trandafirilor, chiar daca florile preferate sunt altele. 

Astfel, trandafirii sunt cele mai populare flori din lume, daruite la diferite ocazii. Iar daca vrei sa iti impresionezi si tu iubita si sa ii daruiesti trandafiri, iti propunem sa iti indrepti atentia si spre un alt tip de ambalaj: cutiile. E posibil sa ti se pare putin ciudat la inceput, insa iti garantam ca florile in cutii sunt mult mai apreciate decat buchetele clasice. Asa ca sfatul nostru este sa alegi trandafiri in cutie de la Maison d'Or. Vei gasi diferite tipuri de trandafiri, in cutii realizate din materiale premium. Iar in continuare iti prezentam preferatii nostri. 

Vrei sa ii arati persoanei iubite cat de mult o respecti si sa ii multumesti pentru tot timpul petrecut impreuna si de asemenea sa ii promiti ca iubirea dintre voi o sa creasca pe masura ce trece timpul? Atunci iti recomandam o Cutie Alba 19 Trandafiri Cyclam. Aceasta este eleganta, iar contrastul dintre albul imaculat al cutiei si culoarea trandafirilor este irezistibil. Reprezinta un cadou ideal si iti garantam ca nu vei avea nevoie de prea multe cuvinte in momentul in care il daruiesti, iubirea si florile vor vorbi pentru tine. 

Trandafirii sunt eleganti si misteriosi, insa ai daruit vreodata minirosa? Acestia imbina frumusetea trandafirilor clasici si gingasia data de faptul ca sunt varianta in miniatura a celor mai celebre flori din lume. Trandafirii peach transmit emotii pozitive si sunt ideali pentru momentele in care vrei sa iti incurajezi persoana iubita sa isi urmeze visurile. Iti sugeram sa alegi o Cutie Cu Minirosa Si Trandafiri Peach si cu siguranta vei aprecia eleganta data si de culoarea neagra a cutiei. 

Iubitei tale ii plac trandafirii galbeni, insa eziti sa ii daruiesti datorita preconceptiilor? Iti garantam ca poti sa ii oferi fara probleme o Cutie 25 Trandafiri Galbeni. Acestia nu au conotatii negative, nu sunt simbolul geloziei asa cum se spune. Din contra: sunt florile care aduc bucurie, optimism, fericire, flori care bucura pe oricine le va primi. Asa ca fa-i o surpriza iubitei tale si ofera-i trandafirii pe care ii prefera! 

In cazul in care te intrebai deja, nu, nu am uitat de superbii trandafiri rosii. Ce spui despre o Cutie Inima 33 Trandafiri Rosii? Stii doar ca acesti trandafiri sunt simbolul iubirii, al dragostei mature, al pasiunii. Dar imagineaza-ti reactia iubitei sau sotiei tale in momentul in care isi da seama ca si cutia este in forma de inima… Ce poate fi mai romantic de atat? 

Incheiem seria recomandarilor cu o Cutie Neagra 9 Trandafiri Albi. Dragostea pura, sentimentele curate si promisiunea unui nou inceput au fost intotdeauna reprezentate de trandafirii albi. Asa ca alege un astfel de cadou in cazul in care vrei sa ii reamintesti iubitei tale ca sentimentele tale sunt sincere si dragostea ta este curata. 

Ce parere ai despre cutiile pe care ti le-am prezentat? Pe care dintre acestea ai alege-o pentru iubita sau sotia ta? 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.