Iancu și Ella s-au întors în casa "Puterea dragostei"! Reacția incredibilă a lui Jador atunci când a văzut-o pe Ella. Ce au făcut fetele când l-au văzut pe Iancu!

Autor: A.I.
Actualizat: 22 nov 2020, 04:00

Întoarceri de marcă la "Puterea dragostei". Iancu și Ella s-au întors în emisiune! Au fost momente grele pentru Jador, care se aștepta la întoarcerea Ellei.

Au fost emoții mari pentru Jador. Prima întoarcere anunțată a fost cea a lui Iancu. Fetele au explodat de bucurie atunci când l-au văzut, iar Deea l-a luat chiar de mână. A fost evident pentru toată lumea că Deea îl place.

A urmat punctul cel mai culminant: anunțul întoarcerii Ellei. Jador era speriat dinainte. El se ruga să vină Roxana, în timp ce prietenul lui, Mocanu, o cerea insistent pe Ella. 

Citeste si: Ziua intrărilor și a întoarcerilor la "Puterea dragostei"! Ce nou concurent a apărut, în afară de Kevin și Denisa

"Ella se dă foarte îndrăgostită de mine. Când o să vină aici o să găsească subiecte, o să înceapă să plângă, la fel cum a făcut și pe cameră. O să îmi creeze mie o imagine ca și cum aș fi eu un băiat nașpa cu ea și chiar n-am fost", a spus Jador în emisiune, explicând de ce nu o vrea pe Ella înapoi la "Puterea dragostei".

"Jador, țin să te contrazic, a zis altceva", a spus Andreea Pirui.

"Lasă, că în privat, când vorbește cu mine, cu Andy și None nu-l suportă pe Jador, dar când vorbește cu el...", a reacționat Mocanu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iancu și Ella s-au întors în casa "Puterea dragostei"! Reacția lui Jador

"Vreți și voi o fată din sezonul trecut?", a întrebat Andreea Mantea.

"Dacă-i Ella, mor", a spus Jador, care a luat-o la fugă pe hol să vadă despre cine e vorba. "Să vină Roxana, să vină Roxana", insista Jador. 

Când a văzut-o pe Ella, și-a pus mâna la frunte. "Să vină Ella", a cântat bucuros Mocanu, care se temea și el de întoarcerea Roxanei.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.