Plușica a dat lovitura! Anunțul despre fosta concurentă "Puterea dragostei"

Autor: A.I.
Actualizat: 22 nov 2020, 06:55

Plușica a dat lovitura! Ca mulți alți concurenți de la "Puterea dragostei", a apărut și ea într-un clip al unei melodii.

"Puterea dragostei" i-a făcut pe numeroși concurenți foarte populari. Mocanu și Jador și-au făcut o carieră atât ca vloggeri, cât mai ales ca artiști, dând concerte peste hotare. Hamude a debutat și el în muzică. Alții, precum Zănoagă, Simina sau Andy au apărut în diverse clipuri, Andy apărând într-un clip al lui Dany Mocanu.

Ei bine, a fost rândul Plușicăi să apară în clipul unei melodii. Este vorba despre piesa "Te vreau mami".

Anunțul l-a făcut Geo, interpretul piesei.

"In curand new Hit Marca Geo -Te vreau mami feat. #Plusica   #PutereaDragostei  !!! Atentie maine Promo in exclusivitate pe  youtube.com/GeoOficial  ❤❤😍😘😘", a anunțat Geo pe pagina sa de Facebook.

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Plușica e singură și nu are serviciu

Fanii Ralucăi Marina au vrut să știe cu ce se ocupă în prezent Plușica, așa că au întrebat-o dacă lucrează undeva. Nu de mult, Plușica posta cu mândrie imagini de la salonul de înfrumusețare la care lucra, după ce a ieșit din casa dragostei. Se pare însă că Raluca Marina nu mai are serviciu pentru că ea însăși a afirmat acest lucru.

Ne vine greu să credem că Pluși ar fi putut să fie dată afară de la muncă, ci ne gândim mai degrabă că fata și-a găsit alte surse de venit, încât să nu mai fie nevoie să meargă la un job. Aceasta ar fi partea pozitivă a lucrurilor și, cu siguranță, fanii ei asta își și doresc să audă.

Printre întrebările la care a mai răspuns Plușica a fost și una despre un fost concurent de la Puterea dragostei.

Raluca Marina a fost întrebată dacă mai ține legătura cu Daniel. Surprinzător pentru unii, Plușica a răspuns răspicat că "Normal că da".

Citeste si: "Livian și Bianca s-au despărțit"! Anunțul care i-a ȘOCAT pe fanii "Puterea dragostei"! Care este, de fapt, ADEVĂRUL

Citeste si: Alex Zanoaga a AFLAT tot adevarul: ''Imi pare rau, dar Simina te-a INSELAT'' Cum a reactionat!

Citeste si: Ligi, acuzată de Mocanu că s-a sărutat pe holuri cu Andy! Ce reacție a avut blonda. Noul intrat, Kevin, o vrea de iubită!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.