Ligi de la "Puterea dragostei" a dat cartile pe fata! Concurenta nu are o dieta stricta! Iata cum a fost surprinsa intr-un fast food, mancand hamburger!

Autor: D.I.
Actualizat: 22 nov 2020, 12:35

Ligi este una dintre cele mai controversate concurente de la "Puterea dragostei".

Ligi de la "Puterea dragostei" a facut furori printre baieti încă de cand a pasit in casa iubirii, datorita siluetei ei perfecte. Un scorpion ambitios, Ligi a trecut pragul "Puterii dragostei", in cautarea iubirii! Aceasta are 27 ani, vine din Cluj-Napoca, si este make-up artist. Aceasta spune despre ea ca este o persoana hotarata, puternica, care mereu lupta pentru ceea ce isi dorește. Ca orice tanara, viseaza sa isi gaseasca jumatatea, un barbat cu care sa imparta totul.

Citeste si: Mocanu, război total cu Ligi! A acuzat-o că a făcut videochat: "Nu vorbesc fără dovezi"! Ce replică a avut blonda. Nu a mai ținut cont că e prietenă cu Andra!


Intrebata de ce ales sa vina la "Puterea dragostei", Ligia a raspuns cu sinceritate ca i-a placut ideea acestui experiment de show matrimonial si si-a dorit sa participe.

"Imi place foarte mult experimentul si ideea si vreau sa fac parte din experiment si poate, cine stie, o sa imi gasesc jumatatea! Sa fie inalt, inteligent, romantic si sa fiu mereu in centrul atentiei lui!", a spus Ligi.
De cand a intrat in casa "Puterea dragostei", Ligi a facut furori cu trupului ei sculptat. Insa tanara a ajuns sa arate asa dupa multe ore de antrenament in sala de fitness, acolo unde merge frecvent, chiar si in Turcia, pentru a se mentine in forma.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


De curand insa, Ligi a publicat un scurt filmulet in care nu s-a sfiit sa le arata fanilor sai ca nu tine cu strictete o dieta drastica, ci dimpotriva silueta sa perfecta ii permite sa manance din cand in cand si mancaruri mai putin sanatoase.