Imagini sexy cu Plușica! Iată în ce ipostaze incendiare a apărut fosta concurentă de la "Puterea dragostei"

Autor: A.I.
Actualizat: 22 nov 2020, 19:25

Raluca Marina, cunoscută de toți concurenții și fanii "Puterea dragostei" drept Plușica, a realizat un pictorial sexy.

Plușica este una dintre cele mai îndrăgite concurente de la "Puterea dragostei" sezonul 1. Ea a rămas cunoscută pentru faptul că s-a îndrăgostit de Daniel. Cei doi nu au format însă un cuplu.

Despre Plușica s-a spus că s-a iubit și cu Culiță Sterp. Cei doi nu au recunoscut vreodată oficial acest lucru, însă au apărut imagini cu cei doi pe internet, iar Culiță a admis că îi plăcea Plușica și că ar vrea o relație cu ea.

Plușica a dat lovitura! Anunțul despre fosta concurentă "Puterea dragostei"

Plușica a dat lovitura! Ca mulți alți concurenți de la" Puterea dragostei", a apărut și ea într-un clip al unei melodii.

" Puterea dragostei" i-a făcut pe numeroși concurenți foarte populari. Mocanu și Jador și-au făcut o carieră atât ca vloggeri, cât mai ales ca artiști, dând concerte peste hotare.

Hamude a debutat și el în muzică. Alții, precum Zănoagă, Simina sau Andy au apărut în diverse clipuri, Andy apărând într-un clip al lui Dany Mocanu.

Ei bine, a fost rândul Plușicăi să apară în clipul unei melodii. Este vorba despre piesa "Te vreau mami". Anunțul l-a făcut Geo, interpretul piesei.

"In curand new Hit Marca Geo -Te vreau mami feat. #Plusica   #PutereaDragostei  !!! Atentie maine Promo in exclusivitate pe  youtube.com/GeoOficial  ❤❤😍😘😘", a anunțat Geo pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Plușica e singură și nu are serviciu

Fanii Ralucăi Marina au vrut să știe cu ce se ocupă în prezent Plușica, așa că au întrebat-o dacă lucrează undeva.

Nu de mult, Plușica posta cu mândrie imagini de la salonul de înfrumusețare la care lucra, după ce a ieșit din casa dragostei. Se pare însă că Raluca Marina  nu mai are serviciu  pentru că ea însăși a afirmat acest lucru.

Ne vine greu să credem că Pluși ar fi putut să fie dată afară de la muncă, ci ne gândim mai degrabă că fata și-a găsit alte surse de venit, încât să nu mai fie nevoie să meargă la un job.

Aceasta ar fi partea pozitivă a lucrurilor și, cu siguranță, fanii ei asta își și doresc să audă.

Printre întrebările la care a mai răspuns Plușica a fost și una despre un fost concurent de la Puterea dragostei. Raluca Marina a fost întrebată dacă mai ține legătura cu Daniel. Surprinzător pentru unii, Plușica a răspuns răspicat că "Normal că da".

Citeste si: Bianca Puterea dragostei, mesaj pentru Livian dupa trei luni de relatie: "Despre bebelus, am ajuns la concluzia ca...."

Citeste si: Mariana și Jador de la Puterea Dragostei s-au pupat în culise! Cum au fost surprinși cei doi

Citeste si: A fost Ella cu Culiță Sterp?! Dezvăluirea bombă, în timpul unui scandal monstru cu Jador! S-a ajuns la dovezi: "Carmen de la Sălciua o să afle"

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.