“Sexy Kizomba”, un trio exceptional la “Imi place dansul”! S-a lasat cu un sarut pasional intre doua fete! Sambata, in competitia de dans de la Kanal D, concurentii incing ringul pe dansuri latino si indiene

Autor: D.I.
Actualizat: 22 nov 2020, 19:35

Intreg momentul il veti putea urmari in editia de sambata seara a show-ului “Imi place dansul”, difuzata incepand cu ora 22:00, la Kanal D!

Sambata seara, la Kanal D, incepand cu ora 22:00, concurentii show-ului “Imi place dansul” vor fi pusi in fata unei provocari uriase, acestia vor performa in fata juratilor si telespectatorilor, avand la dispozitie doua concept: Bollywood sau Latino Dance. Concurentii de la “Imi place dansul” si-au canalizat toata atentia in editia de sambata a emisiunii de la Kanal D, in asa fel incat sa ii impresioneze si sa obtina punctaj maxim din partea juratilor si contracandidatilor.

Juratii au fost impresionati de dansul senzual pus in scena de una dintre concurentele “Imi place dansul”. Tanara a performat alaturi de doi dansatori, cu o coregrafie exceptionala, momentul culminant fiind aplaudat la scena deschisa. Sarutul pasional intre cele doua dansatoare a fost intens dezbatut in platoul emisiunii de la Kanal D.

“Kizomba stiu ca nu este un stil de dans ofertant din punct de vedere coregrafic, dar ceea ce a pus in scena Cesima a fost un alt stil, pe care eu l-am vazut o

data in viata mea. Nu ma asteptam sa te duci in zona asta pentru ca ai avut pasi foarte grei. Normal, Kizomba se danseaza in cuplu, foarte senzual, insa Cesima a facut altceva; altceva mult mai ofertant, mult mai spectaculos si foarte greu”,
spune Cocuta despre pretatia artistica a concurentei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Si lor le place dansul! Victor Slav si Cristina Mihaela, o quebradita de toata frumusetea! Iata ce a concluzionat Cocuta de la “Imi place dansul” dupa acest moment?

Intreg momentul il veti putea urmari in editia de sambata seara a show-ului “Imi place dansul”, difuzata incepand cu ora 22:00, la Kanal D!