Final neasteptat in GALA "Puterea dragostei": una dintre cele mai admirate concurente a fost eliminata! Iata cine a fost desemnat "Favoritul saptamanii" si cine a pierdut "puterea dragostei"!

Autor: D.I.
Actualizat: 22 nov 2020, 20:40

Ligi si Marius au fost nominalizati de catre colegii lor pentru a parasi emisiunea.

Andreea Mantea a spulberat suspansul in randul concurentilor aducandu-le rezultatele voturilor din partea publicului.

Astfel cei doi favoriti ai saptamanii, Andra si Livian, pe de o parte si cei doi concurenti nominalizati de colegii lor, Marius si Ligi au asteptat cu nerabdare deznodamantul serii. Daca saptamana trecuta, Ligi si-a dorit sa plece acasa si i-a rugat pe colegii ei sa o voteze, de aceasta data tanara nu avrut sa plece insa a constatat cu stupoare ca acestia au votat-o din nou.


In cele din urma, Andreea Mantea a anuntat ca Livian este castigatorul premiului de 1500 de euro si astfel Marius a fost cel care a ramas mai departe in emisiune. Iar cea care a plecat acasa a fost Ligi, spre uluirea sa.

Citeste si: None, surprins cu un bebelus in brate! Iata ce face tanarul de cand a plecat din casa "Puterea dragostei"!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea de la "Puterea dragostei" arunca bomba: Ligi a primit o dovada ce demonstreaza ca Mariana nu ar fi "neprihanita" precum sustine! "Cat venin aveti in voi!" Iata cum a reactionat concurenta ranita in orgoliu!

Citeste si: Nelson Mondialul, decizie neasteptata: vine la Istanbul pentru a clarifica situatia fiului sau! Barbatul a recunoscut cine este fata pe care o considera potrivita pentru Livian! Iata cum a reactionat concurenta!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.