Ea este cea mai importanta femeie din viata lui Tahir, eroul din serialul "Lacrimi la Marea Neagra"! Iata cum a fost surprins celebrul Ulaş Tuna Astepe, alaturi de femeia care i-a marcat existenta!

Autor: D.I.
video Foto(5)

Ulaş Tuna Astepe este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori ai momentului in Turcia.

Chipesul Ulaş Tuna Astepe, in varsta de 31 de ani, a avut o copilarie dramatica, iar la 11 ani a fost la un pas de moarte.

„Fiind din Izmit (n.r. oras industral in Turcia) am prins cutremurul din 17 august, 1997. Aveam 11 ani atunci si, chiar daca eram destul de mic, am simtit suferinta cumplita de a-mi pierde, sub priviri, prieteni buni, in aceasta catastrofa.

Am vazut moartea cu ochii! Mi-am pierdut prietenii, apropiatii... Acest incident nefericit m-a marcat teribil! Inca sufar de fobia cutremurului; daca ma aflu in sala de cinematograf, spre exemplu, si cineva isi leagana picioarele, eu reactionez ca in situatia unui cutremur. Credeam ca in timp voi uita aceasta senzatie ingrozitoare, acea teama teribila, care te cuprinde in astfel de situatii, insa nu este asa. Din pacate, aceste traume te urmaresc toata viata”, marturiseste Ulaş Tuna Astepe.

Citeste si: Fikret din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", un tata devotat si implinit in viata reala! Iata ce familie frumoasa are celebrul actor Erdal Cindoruk!


Si tragediile din viata lui actorului Ulas Tuna nu s-au oprit aici. La nici cinci ani dupa tragicul eveniment, Ulaş Tuna Astepe s-a aflat, din nou, la grea incercare. Impreuna cu fratele sau mai mare au avut de indurat alte suferinte: si-au pierdut tatal si, ulterior, mama.
De atunci, pana la varsta maturitatii, Ulaş Tuna a ramas exclusiv in grija fratelui sau, care s-a dovedit a-i fi <mama si tata>.


„Datorita pierderii timpurii a tatalui, si ulterior a mamei, fratele meu a preluat <controlul>, fiind si tata si mama pentru mine, preluand toate responsabilitatile ce se impuneau, economice si morale. Golul lasat de pierderea parintilor nostri a fost <umplut> de catre fratele meu mai mare”, spune actorul.

Insa in acelasi timp, cei doi frati au ramas in grija unei matusi, pe care au iubit-o ca pe o mama si careia i-au purtat un mare respect. Matusa Nevin le-a fost mereu alaturi in toate momentele importante din viata lor si i-a sprijinit mereu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ulaş Tuna Astepe a acceptat provocarea de a juca rolul neinfricatului Tahir Kaleli, protagonistul serialului „Lacrimi la Marea Neagra”, productia de care a facut furori atat in Turcia cat si peste hotare.

Ulas Tuna Astepe este personajul principal masculin, din productia „Lacrimi la Marea Neagra”, cel care va deveni erou pentru frumoasa Nefes Zorlu (rol interpretat de Irem Helvacıoğlu) care, datorita suportului acestuia si iubirii pe care i-o poarta, se va transforma din victima, intr-o femeie puternica, hotarata sa-si schimbe soarta.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.