Care sunt avantajele serviciilor diponibile la https://www.premierrentacar.ro?

Author: B.M.
Actualizat: 23 nov 2020, 08:05

O mașină închiriată este cea mai rentabilă soluție pentru a beneficia de confortul dorit atunci când facem o deplasare într-o localitate la care ajungem la aeroport sau cu un alt gen de mijloc de transport.

Prețurile avantajoase fac tentantă soluția de a apela la servicii cum sunt și cele disponibile la https://www.premierrentacar.ro. Cei care s-au obișnuit cu acest gen de facilitate, știu foarte bine despre ce este vorba.

Chiar și în cazul în care așteptați un colaborator sau o vizită și știți că nu veți putea fi la dispoziția persoanei respective sau știți că aceasta preferă acest tip de transport, puteți apela cu încredere la acest gen de servicii. Avantajele de deplasare oferite, dublate de asigurarea celor mai bune condiții tehnice, sunt motive temeinice pentru a prefera acestă variantă. În plus costurile sunt suficient de avantajoase pentru a vă putea permite acest confort.

Care sunt avantajele oferite de apelarea la serviciile Premier Rent a Car?

Atunci când doriți o mașină închiriată, oriunde ați ajunge, fie că este vorba de aeroport, de gară sau de o autogară, cu certitudine cel mai important aspect pe care îl urmăriți este să apelați la o firmă de încredere, care să fie promptă în livrarea mașinii pe care ați solicitat-o.

Un al doile aspect, la fel de important este să aveți parte de mașina rezervată sau de o mașină în condițiile tehnice pe care le-ați agreat cu furnizorul. Nimeni nu își dorește să aștepte un SUV și să-i fie livrată o mașină mică, de oraș.

Un al treilea aspect este cel legat de costurile de rezervare. Este foarte important ca acestea să includă toate taxele și cheltuielile necesare exploatării mașinii, fără să fie nevoie să plătiți ceva în plus pentru asigurări, roviniete sau să descoperiți la final că mai este o sumă în plus de achitat. Singura cheltuială ce revine în sarcina voastră de la preluare trebuie să fie cea legată de carburantul folosit. Iar normal este ca mașina să fie livrată cu rezervcorul cât mai plin și evident să o predați în aceleași condiții.

Dacă alegeți să apelați la serviciile Premier Rent a Car veți avea parte de multe avantaje, printre care menționăm:

• un parc auto diversificat, cu 30 de mașini, din clase și categorii variate, inclusiv mașini de lux sau microbuze, marcile BMW, Mercedes, Dacia, Ford, Opel, Renault, Seat, Skoda, Volkswagen
• prețuri de închiriere competitive și foarte avantajoase
• costuri transparente, toate taxele și asigurările fiind incluse în preț
• asistență tehnică în caz de avariere
• condiții contractuale clar specificate
• mentenanță impecabilă pentru toate autoturismele aflate în dotare
• discount-uri importante pentru închirierile pe termen mai lung sau pentru închiriere telefonică sau plată cash.
• nu există limită de kilometri pentru autoturismele închiriate
• procedura de închiriere este foarte simplă, atât telefonic sau online
• plățile pot fi efectuate electronic, în condiții de maximă securitate.

Toate aceste aspecte sunt menite să aducă oferta cât mai aproape de exigențele clienților actuali, oferind fiecăruia posibilitatea de a selecta și de a alege ceva cât mai potrivit intențiilor, preferințelor și bugetului disponibil.

Alegerea soluției unei mașini închiriate pentru perioada în care sunteți într-o vizită sau într-o deplasare într-o localitate este una foarte rentabilă. Ea oferă numeroase avantaje datorită mobilității oferite și datorită posibilităților de deplasare nelimitate, fără costuri mari. Dacă aveți de parcurs distanțe mai mari până la locațiile care vă interesează, alegerea variantei unei mașini de închiriat este cea mai economică alternativă, incomparabil mai bună decât aceea de a apela la un taxi sau la alte forme de transport concurente.

Alegerea unui microbuz de închiriat pentru vizita unui grup mai mare sau dacă intenționați să faci o deplasare la o conferință, la un team building, la un training sau doar pentru recreere este o soluție foarte rentabilă. Avantajele de deplasare și de economie de costuri vor fi imediate și ușor de remarcat.

Firma Premier Rent a Car este un furnizor de servicii de închirieri mașini cu experiență, pricepere și demn de luat în seamă. Aceasta vine cu o ofertă variată, de nu mai puțin de 30 de autoturisme, punând la dispoziția tuturor partenerilor, persoane juridice sau fizice, servicii de închirieri auto adaptabile și cu prețuri competitive. Toate autoturismele aflate în flotă sunt verificate frecvent pentru a fi menținute în cea mai bună și mai sigură stare tehnică. Asistența rutieră oferită fiind 24 de ore din 24, șapte zile pe săptămână.

Puteți alege din mai multe variante de autoturisme, din segmente și clase diferite, mașini de teren, microbuze, economy sau modele de clasă mică, exact pe aceea care corespunde cât mai bine nevoilor, preferințelor și bugetului dorit.

Toate serviciile, de la preluarea comenzii, la discutarea detaliilor, efectuarea plăților, livrarea și preluarea mașinilor sunt de cea mai bună calitate, punând mereu accent pe seriozitate și promptitudine.

Pentru a beneficia de închirierea unui autoturism aflat în ofertă, tot ce aveți de făcut este să accesați site-ul Premierrentacar.ro. Aici găsiți toate informațiile necesare despre autoturismele aflate în dotare, despre modalitatea de rezervare și despre ce aveți de făcut pentru a obține cele mai avantajoase condiții de închiriere.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.