Din 28 octombrie, Radio Impuls le va da romanilor „Scularea!” in fiecare dimineata! Noul matinal, din grila radioului detinut de trustul Dogan Media International, va fi  prezentat de Orlando Ivan si Radu Tibulca

Autor: D.I.
Actualizat: 17 iul 2022, 20:51

Incepand din 28 octombrie, Radu Tibulca si Orlando Ivan vor da romanilor „Scularea!” de la ora 07:00, de luni pana vineri, cu o combinatie irezistibila de energie si umor.

Incepand din 28 octombrie, Radu Tibulca si Orlando Ivan vor da romanilor „Scularea!” de la ora 07:00, de luni pana vineri, cu o combinatie irezistibila de energie si umor, care sa le transmita ascultatorilor doza zilnica buna-dispozitie, muzica de calitate si cele mai proaspete stiri. Interviuri cu artisti de top, lansarile pieselor celor mai in voga artisti, informatii actualizate si  #HituriPeRepeat  devin ingredientele unui matinal efervescent.

Orlando Ivan si Radu Tibulca au o experienta indelungata in radio, prezentand emisiuni matinale de succes la posturi de radio cu traditie.

In perioada 2008-2010, Orlando Ivan a fost prezentator al Matinalului "Fabrica Dementa", la Radio 21, si tot la acelasi post de radio, in perioada 2012-2014, a fost prezentator de matinal, in echipa "Matinalii 21" si "Patrula 21". Incepand din 2017 pana in 2019, Orlando Ivan a prezentat Matinalul Gold FM. Nu a stat departe nici de lumea televiziunii, calitatile sale actoricesti si umorul facandu-l foarte iubit de public. Acesta a facut parte din proiectul Serviciul Roman de Comedie, la PRO TV, in perioada 2011-1012, apoi a fost cooptat in echipa Cronica Carcotasilor, la Prima TV, din 2014 pana in 2019.
In 2013 a fost implicat si in emisiunea „Roata Norocului”, la Kanal D, unde a dat viata unor personaje pline de umor.

La randul lui, Radu Tibulca a fost realizator si prezentator al matinalului de la ProFM incepand din 2018, timp de un an. De asemenea, este unul dintre membrii trupei „3 Chestii”, inregistrand un succes urias pe YouTube, iar telespectatorii Kanal D vor avea ocazia sa il urmareasca, in curand, si pe micul ecran, in serialul de comedie “Moldovenii”, realizat de Kanal D in colaborare cu “3 Chestii”.

Radu Tibulca il interpreteaza cu umor pe unul dintre personajele cheie ale serialului, primarul satului Paun, locul unde se desfasoara intriga acestei comedii spumoase.

Orlando Ivan si Radu Tibulca isi vor pune in valoare calitatile actoricesti si in matinalul „Scularea!”, la Radio Impuls, prin interpretarea unor personaje memorabile. Umorul si autoironia vor fi ingredientele nelipsite ale diminetilor petrecute cu cei doi prezentatori. 

Va fi o experienta nebuna, haioasa, relaxanta, diferita fata de ceea ce ati mai ascultat pana acum! Radu Tibulca, colegul meu de matinal, e un tip jovial, inteligent si in mod sigur ne vom completa si va fi o placere sa va facem diminetile mai frumoase! ”, a declarat Orlando Ivan. 

Va fi un program ce va pune zambetul pe buze celor care ne asculta dimineata.

Cu Orlando am multe in comun, ne cunoastem de putin timp, dar rezonam bine unul cu celalalt. Vom fi incisivi cand va fi nevoie, dar vom empatiza cu problemele ascultatorilor atunci cand va fi cazul. Vom incerca sa le transmitem celor care ne asculta emotiile pe care noi le traim si, in acelasi timp, sa reprezentam vocea pe care ei au nevoie sa o auda ”, a declarat Radu Tibulca.

 Incepand din martie 2019, Radio Impuls s-a alaturat  Kanal D Romania, odata cu intrarea in portofoliul Dogan Media International. Radio Impuls reprezinta o retea cu acoperire in cele mai importante orase, precum Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Sibiu, Timisoara, Tulcea, Bacau, Rasnov, Bistrita si Craiova.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Statia difuzeaza hituri contemporane, intr-o grila de programe fresh, cu importanta componenta de infotainment, adresandu-se unui public urban, dinamic, dornic sa asculte muzica buna si entertainment de calitate. 

Pe langa Matinalul “Scularea!”, prezentat de Orlando Ivan si Radu Tibulca, in grila postului Radio Impuls, se mai regasesc: “Morning Latte” (Alexandra Enasoaie), “Uzina de Dume“ (Stefan Coroian și Mihai Nicoara), “Hit Break” (Cosmin Dimancescu), “Bara la Bara” (Mihai Hinda) si „Party Zone” (Even Steven).

Citeste si: Radio Impuls s-a mutat in casa noua!

Citeste si: Radu Ţibulca, alias Ghiţă Şpagoveanu, din "Moldovenii": “Cand am vazut pentru prima oara o vaca, am zis ca e un dalmatian mare!”