Cum arata sora lui Jador! Anastasia este incredibil de frumoasa, iar cei doi seamana izbitor de tare

Autor: L.S.
Actualizat: 23 nov 2020, 13:00
video Foto(4)

Jador de la Puterea dragostei are o sora! Cei doi seamana isbitor de tare, iar sora lui Jador, Anastasia este foarte frumoasa. Uite cum arata mezina familiei

Jador de la Puterea dragostei are o sora, care ii seamana concurentului izbitor de tare. Cei doi s-au revazut recent, cand Jador a fost pe la casa parinteasca, acolo unde se intoarce ori de cate ori are ocazia. Concurentul de la Puterea dragostei si-a petrecut mai mult timp cu Anastasia de aceasta data si chiar au stat de vorba despre dragoste.

Sora lui Jador i-a marturisit concurentului ca in momentul de fata nu este atrasa de niciun baiat si ca interesele ei sunt indreptate mai degraba catre scoala si invatatura.

Sora lui Jador are 7 ani si este la grupa pregatitoare, iar scoala este un subiect foarte important pentru Anastasia.

Citeste si: Ce i-a zis Bianca lui Livian de la Puterea dragostei cand el a comentat despre sanii ei: "Placinta esti tu, ma"

Citeste si: Jador a plâns în hohote la "Puterea dragostei"! E devastat din cauza Ellei! I-a mărturisit lui Mocanu de ce l-a lăsat pe Culiță să se dea la ea! Dialog incredibil

Citeste si: Bia de la "Puterea dragostei" si-a gasit marea iubire? "M-am indragostit rau, sunt indragostita lulea, ce e mai frumos in viata asta decat sa iubesti..."

Fetitei ii place sa coloreze, sa deseneze si sa picteze, insa ea isi doreste sa fie ca fratele ei mai mare, Jador. Concurentul de la Puterea dragostei a incercat sa afle mai multe de la Anastasia si a intrebat-o ce vrea sa spuna cand zice ca vrea sa fie ca el.

Sora lui Jador nu a stiut sa ii dea un raspuns concret pentru ca la varsta frageda pe care o are este posibil sa nici nu realizeze faptul ca fratele ei mai mare este un model pentru ea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata imagini cu sora lui Jador, Anastasia, la cea mai recenta vizita a concurentului la casa parinteasca.

Citeste si: Raluca, fosta concurenta ''Puterea dragostei'', a ajuns la doctor! Ce ANUNT a facut

Citeste si: Ce se intampla intre Alex si Simina inainte de a deveni parinti! Zanoaga a facut anuntul: ''Perfect fara tine''

Citeste si: Bianca de la "Puterea dragostei", fotografia de mii de like-uri! A apărut alături de Livian fără strop de machiaj: "Să vedem dacă au curaj și celelalte"! Cum a arătat

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.