6 cadouri pe care sa le faci unui proaspat parinte

Author: B.M.
Actualizat: 23 nov 2020, 14:00

Daca te regasesti in situatia de a alege un cadou pe care sa-l faci unor proaspeti parinti, te poti afla in dificultate.

Pentru persoanele care iti sunt apropiate sau pentru mamicile care iti sunt prietene, lucrurile sunt ceva mai simple, pentru ca stii deja care sunt lucrurile de care au nevoie. Ce faci atunci cand proaspetii parinti sunt simple cunostinte sau rude mai indepartate? Afla din articolul de mai jos care sunt sfaturile pe care le poti lua in considerare in alegerea cadourilor ideale pentru un proaspat parinte. 

Accesorii necesare unui nou nascut

In primul rand, este indicat sa iei in considerare toate nevoile pe care le au parintii si bebelusul in primele luni de viata ale micutului. Astfel, te poti indrepta catre achizitionarea unor accesorii utile, care sa le usureze viata. Desi bebelusul primeste laptele de la mamica, poti opta pentru tetine sau biberoane, necesare mai ales atunci cand se face trecerea de la hranirea la san la cea cu biberonul. Atat tetinele, cat si biberoanele, se gasesc in diferite modele si dimensiuni, astfel incat sa faci cea mai buna alegere. In plus, pentru ca proaspata mamica are nevoie de intelegere si sprijin, poti alege perne de alaptare, utile atat pentru relaxarea mamei, cat si pentru cea a bebelusului, in timpul alaptarii. Aceste perne se pot folosi si ca suport pentru momentele in care bebelusul sta pe burtica sau in sezut sau ca perna pentru dormit.

Un scaun auto pentru copii

Un alt cadou util spre care te poti indrepta este reprezentat de scaunul auto pentru copii, care il va insoti pe cel mic inca de la primele plimbari prin natura, pana la drumurile lungi din vacante. Poti opta pentru scaune auto pentru copii de pe jucarii-online.eu, de care proaspetii parinti vor avea nevoie din primele zile de viata ale bebelusului si pana cand acesta va merge la scoala. Scaunele auto moderne sunt utilizate de la 0 la 36 de kilograme, iar sistemul de prindere se adapteaza, in functia de varsta celor mici. Un scaun auto pentru copii reprezinta cadoul ideal, in special pentru confortul maxim al bebelusului.

Jucarii haioase

Desi oferta de jucarii pentru copii este extrem de variata, trebuie sa alegi ceea ce se potriveste cel mai bine micutilor. Astfel, nu este indicat sa cumperi jucarii pentru varste inaintate, pe care cei mici nu le pot folosi pana la 2 sau 3 ani. Opteaza, in schimb, pentru jucarii haioase, care fac zgomote sau pentru carti senzoriale si cuburi colorate. Atunci cand mergi intr-un magazin specializat, alege jucariile in functie de varsta recomandata de producator. Proaspetii parinti vor aprecia cu siguranta efortul tau!

Rame foto elegante

Daca vrei sa alegi un cadou simplu pentru proaspetii parinti, poti opta pentru rame foto elegante. Alege rame de calitate, din materiale rezistente, care sa se potriveasca cu mobila din casa parintilor, in cazul in care le cunosti locuinta. Mai mult, poti face si o fotografie cu voi la prima vizita, pe care o poti inrama si o poti darui mai departe! Mai mult, poti achizitiona un album foto sau a carte a bebelusului, unde proaspetii parinti isi pot pastra cele mai frumoase fotografii cu copilul lor. Din fericire, exista numeroase variante si modele din care poti alege, atat pentru baietei, cat si pentru fetite. 

Hainute utile

Daca iti doresti neaparat sa cumperi hainute pentru bebelusi, este recomandat sa te indrepti catre hainute pentru 6 luni, 9 luni sau mai mari. Bebelusul creste rapid in primele saptamani de viata, astfel incat nici nu va avea ocazia sa poarte de multe ori hainele pe care le primeste inca de la nastere. Alege intotdeauna haine din materiale de calitate, care sa nu irite pielea micutului: bumbac organic, lana sau matase, placute la atingere.

Vouchere de cumparaturi

Daca nu ai nicio idee despre ceea ce s-ar potrivi bebelului sau proaspetilor parinti, exista si optiunea unor vouchere de cumparaturi. In acest fel, poti alege un card cu o suma prestabilita, pe care parintii il pot folosi pentru a face cumparaturile dorite direct din magazin. Aceste carduri cadou pot fi solutii ideale pentru cei care doresc sa-si faca propriile cumparaturi pentru copii, fara teama ca vor primi un cadou pe care nu-l vor folosi.

Indiferent de cadourile pe care le alegi pentru proaspetii parinti, trebuie sa cumperi produse de calitate, utile atat bebelusului cat si parintilor, din materiale cat mai naturale. Ofera-le noilor parinti si timpul tau! Intreaba-i cum le poti fi de folos, cu siguranta au nevoie de orice minut de relaxare. 

 

Taguri:

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.