Fatih din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", un muzician desavarsit! Iata ce voce superba are carismaticul Furkan Aksoy!

Autor: D.I.
Actualizat: 23 nov 2020, 14:55
video Foto(10)

"Galagiosul" Fatih din serialul "Lacrimi la Marea Neagra" este unul dintre cei mai talentati si apreciati cantareti de muzica pop ai momentului in Turcia.

Furkan Aksoy s-a nascut in anul 1994 in orasul Adiyaman din Turcia, intr-o familie de artisti. Parintii i-au descoperit talentul inca din copilarie si l-au indrumat pe micutul Furkan sa urmeze Facultatea de Teatru si ulterior si sectia de Muzica in cadrul Universitatii "Kultur", din Istanbul.

Desi familia sa spera ca fiul lor sa se dedice trup si suflet actoriei, tanarul a decis sa se orienteze catre muzica mai intai.

Astfel ca Furkan a inceput sa compuna muzica pop si chiar sa puna bazele unei trupe.


Insa pasiunea pentru teatru i-a ramas in suflet si a recidivat anul trecut, cand a acceptat provocarea de a juca in primul serial de televiziune. Acesta a fost cooptat in distributia serialului "Lacrimi la Marea Neagra", unde joaca rolul "galagiosului" Fatih, unul dintre fratii protagonistului Tahir.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Osman din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", un actor nonconformist! Iata ce sotie tanara si-a ales Sait Genay si cum le sta impreuna!

Citeste si: Ea este cea mai importanta femeie din viata lui Tahir, eroul din serialul "Lacrimi la Marea Neagra"! Iata cum a fost surprins celebrul Ulaş Tuna Astepe, alaturi de femeia care i-a marcat existenta!


Furkan Aksoy a realizat deja cateva albume de muzica pop, care au avut deja mare succes la public, devenind hituri la scurt timp de la lansare.