Mihai Trăistariu, penibil pe Facebook. ”Am zile când îmi e rușine de postările mele!”

Autor: L.S.

Mihai Trăistariu penibil pe Facebook! De data asta debordând de o sinceritate care, în mintea altora, duce mult spre autoironie.

Dacă e Mihai a ales sau nu să folosească sarcasmul numai el știe. Iată mesajul exagerat de penibil pe care l-a postat recent pe o rețea de socializare.

Artistul a devenit cunoscut datorit vocii sale ireproșabile. Ce-i al lui, e-al lui! Deține un glas curat, o acuratețe deosebită și poate cânta în mai multe octave. Din păcate, dacă trecem cu vederea glasul său, rămânem cu fotografiile în lenjerie intimă, glume de tot felul, filtre cu urechiușe și floricele și nu în ultimul rând…texte de toată jena, scrie playtech.ro

Fanii au trecut deja fiecare în tabăra lui. Unii îl iubesc așa cum este și nu țin cont de nimic din ce ar face, iar alții nu înțeleg de ce a început de o bună bucată de vreme să abordeze o atitudine care nu-l onorează deloc. De asemenea, cei din urmă cred că ar fi cel mai bine ca Trăistariu să facă ceea ce știe mai bine și atât.

Din nefericire, majoritatea mesajelor și fotografiilor indecente postate în mediul online îi fac ușor pe cei care îl ascultau să șteargă cu buretele faptul că are totuși o voce bună.

Citeste si: Fratele lui Mihai Traistariu se roaga mult si picteaza nuduri. Cat de mult seamana cei doi

Citeste si: Mihai Traistariu, replica dura pentru Puya dupa ce acesta i-a transmis ca-i plac femeile: A vrut un pic de atentie, sa-si faca reclama!”

Citeste si: Mihai Traistariu, de opt ori la Eurovizion, o singura data finalist! Cantaretul a aflat de la numerologul Mihai Voropchievici daca este urmarit de ghinion si de ce nu reuseste sa mai castige selectia nationala

Ei bine, debordând de sinceritate sau…ce ar fi vrut, de fapt, cântărețul a postat o poză alături de o descriere ciudată. În fotografie, artistul se surprinsese, cel mai probabil singur, în timp ce era la bustul gol și mângăia o pisică, uitându-se profund și boem în zare.

În ultima vreme pare dispus să facă orice, dovadă și cuvintele din josul pozei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mihai Trăistariu, penibil pe Facebook. ”Am zile când îmi e rușine de postările mele!”

“Am zile când mi-e rușine cu postările mele duse la extrem … Dar ce să fac dacă altfel nu mai reușesc să atrag atenția asupra mea?! Spuneți-mi voi …Ce să fac? De ce credeți că emisiunile cu circ și scandal au cel mai mare rating? S-au dus vremurile când se promova cultura, arta … Omul de azi e într-o continuă alergătură … Și nu-i mai atrage atenția nimic.

Decât … gălăgia, mizeria, crimele, scandalurile, pornografia, circul …Păcat! Mare păcat! Mulți din colegii de breaslă au abandonat barca. Și s-au orientat către altceva. Ceea ce e groaznic”
Mihai Trăistariu

sursa: playtech

Citeste si: Mihai Traistariu, "dezgolit" in GURA SATULUI!

Citeste si: Mihai Traistariu a ajuns la sapa de lemn? Vezi de ce si-a vandut cele mai dragi bunuri

Citeste si: Mihai Traistariu: „Vin din urma copii foarte talentati si sper ca ei sa ia locul «chilotatelor»”