Iubirea i-a luat inima dar si toti banii din seif - aproape o suta de mii de euro! E povestea lui Naser, un afacerist iranian, stabilit in Petrosani, care isi cauta dreptatea pe la politie si iubita prin toata tara!

Autor: D.I.
Actualizat: 10 iul 2020, 14:33

afaceristul isi cauta dreptatea pe la politie si iubita prin toata tara. Spune ca ar ierta o daca s-ar intoarce la el chiar si fara bani.

Barbatul de 60 de ani spune ca s-a lasat vrajit de farmecele unei tinere de 20 ani, care l-a sedus si l-a falimentat! Intr-o seara romantica, Esmeralda l-ar fi adormit cu somnifere si i-ar fi luat toti banii din casa.

Citeste si: La numai 21 de ani, Sebastian Dobrincu e cel mai tanar milionar din Silicon Valley. Romanul este in topul Forbes "cei mai bogati europeni sub 30 de ani"

Citeste si: Urmareste povestea romancelor care au devenit mame fara sa inceteze sa fie copii, intr-un reportaj socant, marca "Asta-i Romania", duminica, de la ora 22:00, la Kanal D

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Taguri: