"Imi place dansul": Gabriela si Cesima au ajuns la duel! Cine a fost eliminata

Autor: B.M.
Actualizat: 26 oct 2019, 17:36

Tensiune maxima la "Imi place dansul": Gabriela si Cesima au ajuns la duel dupa ce au fost pe ultimele doua locuri in preferintele publicului.

Louis s-a salvat in ultimul moment: el a adunat 18.3% din voturile telespectatorilor. Cesima a strans 11.7% din voturi, iar Gabriela 17%.

In momentul in care a aflat ca intra la duel, Gabriela a avut o reactie care a socat pe toata lumea.

"Vreau sa nu dansez, aleg sa nu dansez! Probabil nu sunt facuta pentru emisiunea asta si aleg sa nu dansez! Va rog nu va suparati pe mine, nu dansez.

Vreau sa ies. Punct! Nu cred ca o sa fac fata!", a spus Gabriela.

In cele din urma ea a fost convinsa sa participe. Din nefericire insa juratii au decis ca ea este cea care trebuie sa paraseasca "Imi place dansul".

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Chiar am vrut sa ies! Nu am vrut sa dansez pentru ca emisiunea asta nu este de mine! Nu regret chiar deloc. Nu inteleg ce intereseaza pe toata lumea daca eu am vrut sa ies sau nu", a fost prima reactie a Gabrielei dupa eliminare.

Iata intreg momentul: 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.