Kevin, fostul concurent de la "Puterea dragostei", prima reactie dupa ce a fost eliminat din emisiune! Iata ce marturisiri incredibile a facut tanarul! Care a fost adevaratul motiv al eliminarii sale!

Autor: D.I.
Actualizat: 24 nov 2020, 00:40

Kevin a plecat din emisiune in urma voturilor exprimate de public, in cea mai recenta Gala "Puterea dragostei"!

Cea mai recenta Gala "Puterea dragostei", a fost presarata cu multe momente emotionante si rasturnari de situatie. Insa de departe cel mai emotionant moment a fost cel al eliminarii, cand unul dintre baieti a fost nevoit sa plece acasa.
Kevin a fost votat de catre colegii lui să plece acasă deoarece nu a reușit să se apropie de nicio fată din casa "Puterea dragostei".
Inainte de aflarea verdictului serii, concurentii si-au desemnat favoritii, cei pe care au dorit sa ii protejeze.

Iar acestia au fost Iancu si respectiv Manuela. Pe langa ceilalti doi favoriti ai saptamanii: Andreea si Livian. In urma voturilor date de concurenti, cei care au fost propusi spre eliminare au fost: Mariana si Kevin, care au asteptat cu sufletul la gura rezultatele voturilor exprimate de catre public.

Concurentul Favorit al săptămânii dintre Andreea și Livian a fost Andreea, care a salvat-o pe Mariana, iar Kevin a părăsit casa "Puterea dragostei".

In vreme ce Kevin s-a intristat ca va pleca atat de repede din emisiune, Mariana a fost extrem de fericita în momenul în care a aflat că va rămâne în competiție.


Andreea Mantea nu a întețeles care este motivul propunerii lui Kevin spre eliminare, moment în care Kevin a spus că „trebuie să le întreb pe ele ce le-am făcut sau ce nu le-am făcut”.

Citeste si: Surpriza de proportii in casa "Puterea dragostei"! Roxana revine in emisiune! Afla pentru CINE a intrat controversata concurenta si cum va reactiona Mocanu la revederea cu fosta lui iubita, ASTAZI, de la ora 17:00, la Kanal D!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ricardo, o nouă explozie de nervi la "Puterea dragostei"! A început din nou să înjure! Relația cu Manuela, aproape de final: "Nu-mi vine să cred că faci asta"

Citeste si: Bianca si Livian de la Puterea dragostei luati la bani marunti. Ce au raspuns concurentii


Iata ce declaratii a facut Kevin, cu mare tristete in glas, inainte de a pleca din emisiune:
"A fost o experiență frumoasă, dar scurta! Nu m-am apropiat de nicio fata pentru ca nu am
simtit si nu am vrut sa ma apropii doar asa cum fac altii! Toată lumea a văzut că Marius se apropie de fete doar pentru show! Tu te apropii doar pentru că esti impins de la spate de un baiat din casa. Toata lumea a vazut ca tu te-ai apropiat de Manuela ca sa stai in casa!", a zis Kevin.