Ce a făcut Anastasia Lazariuc când a auzit că a murit Mihai Constantinescu ”Sunt...”

Autor: O.P.
Actualizat: 13 iul 2020, 14:39
Ce a făcut Anastasia Lazariuc când a auzit că a murit Mihai Constantinescu ”Sunt...”

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie 2019, din cauza unor complicații la inimă.

Artistul făcuse două infarcturi care i-au agravat starea și a trebuit să fie internat la Terapie Intensivă, la Spitalul Floreasca din Capitală.

Citeste si: BREAKING NEWS! A murit Mihai Constantinescu. Artistul a încetat din viață

Mihai Constantinescu a fost internat luni seara, 13 mai, la acest spital, după ce soția acestuia, Simona Secrier, l-a găsit inconștient în casă. Pe parcursul nopții, în timp ce acesta a fost internat, artistul a suferit un al doilea infarct, așa că medicii au fost nevoiți să-l intubeze.

Inițial, doctorii n-au dat prea multe informații despre starea cântărețului, dar era de la sine înțeles că a fost în stare critică.

Citeste si: Unde va fi inmormantat Mihai Constantinescu! Artistul si-a ales singur locul de veci

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prima reacție a Anastasiei Lazariuc

”Sunt șocată! Nu îmi vine să cred, nici nu știu dacă e adevărat…. A fost un om deosebit, un prieten bun, un coleg… Nu știu ce să vă spun…”, a spus Anastazia Lazariuc, cu tristețe. Cei doi au ajuns în fața altarului într-un mare secret, iar căsnicia lor a fost dezvăluită abia mai târziu.

Până în prezent, se fac mai bine de 18 ani de când au fost împreună.

Nu a ştiut nici vântul, nici pământul. Am avut câţiva invitaţi. Ne-am simţit foarte bine. Le mulţumim naşilor că au fost foarte discreţi. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, a mărturisit Mihai Constantinescu, într-o emisiune TV.

 

Taguri: