S-au OPERAT pana au ajuns IDENTICE! Cine este fosta concurenta ''Puterea dragostei'' care seamana LEIT cu Ella!

Autor: O.P.

Doua concurente ''Puterea dragostei'''s-au operat pana au ajuns aproape identice.

S-au OPERAT pana au ajuns IDENTICE!

Deea a fost una dintre cele mai iubite concurente ''Puterea dragostei'' din primul sezon. Dupa ce a fost criticata ca este ''batrana'', Deea le-a aratat tuturor cat de bine poate sa arate. Dupa ce a iesit din emisiune, aceasta s-a ''tunat'' si a ajuns de nerecunoscut. 

Citeste si: Alex Beni, fostul concurent de la "Puterea dragostei", aparitie de senzatie! WOW!! Cum arata la bustul gol! Iata cum a fost surprins carismaticul tanar!

Citeste si: Rafaela, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", o noua interventie estetica! Iata cum a ajuns sa arate in prezent!

A slabit si si-a schimbat total look-ul, ba chiar mai mult, a ajuns sa semene foarte mult cu Ella. In fotografiile de mai jos, cele doua pot fi usor confundate. Iata imaginile:

Citeste si: Plusica a spus TOTUL despre relatia cu Culita Sterp! Carmen de la Salciua o sa innebuneasca cand o sa auda

Deea de la Puterea dragostei 

Ella de la Puterea dragostei 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ella s-a intors la Puterea dragostei, insa nu toata lumea vede cu ochi buni acest lucru! Bruneta a provocat discutii si frustrari in randul concurentilor din casa dragostei chiar si in perioada cand ea nu mai era in emisiune.

Citeste si: A fost Ella cu Culiță Sterp?! Dezvăluirea bombă, în timpul unui scandal monstru cu Jador! S-a ajuns la dovezi: "Carmen de la Sălciua o să afle"

Ella, Puterea dragostei- mesaj emotionant. Cui se adreseaza bruneta?

La intoarcerea in emisiune, Ella incearca sa aduca lamuriri in legatura cu motivele pentru care a venit inapoi si a transis un mesaj emotionant sustinatorilor ei din mediul virtual si din fata televizoarelor.

Intre Ella, Puterea dragostei si Jador au fost multe momente tensionate si multe lacrimi s-au scurs din ochii brunetei, care a fost complet discreditata chiar de protectorul ei, Jador, dupa ce acesta a primit informatii cum ca Ella nu ar fi cea mai demna de incredere persoana.

Citeste si: Plusica a spus TOTUL despre relatia cu Culita Sterp! Carmen de la Salciua o sa innebuneasca cand o sa auda

Citeste si: Plusica a spus TOTUL despre relatia cu Culita Sterp! Carmen de la Salciua o sa innebuneasca cand o sa auda

In Gala in care a fost eliminata, Ella a marturisit ca si-ar fi dorit sa plece casatorita din casa dragostei, insa lucrurile au degenerat si nu si-a mai dorit sa ramana la Puterea dragostei.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.