Sambata aceasta, de la ora 22:00, Semifinala show-ului “Imi place dansul”! Provocarea artistica pentru concurenti, inainte de Marea Finala: Musical

Autor: D.I.
Actualizat: 31 oct 2021, 00:00
video Foto(6)

Sambata viitoare, 9 noiembrie, show-ul isi va anunta marele castigator, in urma voturilor telespectatorilor, care isi vor putea sustine favoritul prin vot SMS

In Semifinala show-ului “Imi place dansul”, difuzata sambata aceasta, incepand cu ora 22:00, la Kanal D, ringul de dans va fi inundat cu momente spectaculoase, integrate intr-un concept senzational: Musical. Sambata, la Kanal D, va fi seara musicalului si a personajelor de poveste, dansatorii vor pune in scena momente artistice sofisticate.

Abordate in stil modern si imbogatite de abordarea subtila a comediei, momentele puse in scena de concurentii de la “Imi place dansul” vor fi un adevarat spectacol.

Fie ca vor intra in pielea personajelor misterioase si infricosatoare din “The Addams Family” sau vor recrea scene de dragoste din filme americane de referinta ale cinematografiei, concurentii vor da totul pentru a-si pastra unul dintre cele sase locuri pentru Marea Finala a show-ului.

La finalul serii de sambata, dupa acordarea notelor din partea juratilor si a voturilor primite din partea telespectatorilor, trei dintre dansatori vor fi eliminati. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Juratii, in formula completa de 4, Cocuta, Beatrice Rancea, CRBL si Emil Rengle, sunt gata sa se bucure de magia dansului si de povestile spuse in pasi de dans de concurenti, in Semifinala care isi va anunta cei 6 dansatori care

se vor lupta in Marea finala, de sambata viitoare, pe 9 noiembrie, pentru marele premiu de 100.000 de lei.

Citeste si: Finala show-ului “Imi place dansul” va fi difuzata sambata, 9 noiembrie, de la ora 22:00, la Kanal D!

Citeste si: “Sexy Kizomba”, un trio exceptional la “Imi place dansul”! S-a lasat cu un sarut pasional intre doua fete! Sambata, in competitia de dans de la Kanal D, concurentii incing ringul pe dansuri latino si indiene

      

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.