Geanta din piele - Zevo propune o personalitate unică în fiecare zi

Author: B.M.
Actualizat: 24 nov 2020, 15:00

Orice ținută vestimentară nu este completă fără o geantă.

Dacă doamnele și domnișoarele aleg în unele zile să nu poarte make-up sau anumite accesorii, ei bine geanta nu este lăsată în urmă, chiar dacă este vorba despre o plimbare până la magazinul din colț.

Dacă felul de a purta geanta și alegerea pieselor vestimentare trădează personalitatea fiecărei reprezentante feminine, conținutul unei genți este un mesaj mai mult pentru tine. Lucrurile preferate pentru a fi purtate în acest univers feminin din geantă transmit frecvent mesaje despre felul particular și unic, despre personalitățile unice adoptate în fiecare zi.

Pentru că este preferată întotdeauna calitatea, o geantă din piele este un indiciu prețios a multiplelor personalități cu care doamnele și domnișoarele se confruntă zilnic. Este cunoscut faptul că publicul feminin este mai orientat spre emoții, sentimente și latura artistică.

De aceea, Zevo propune o colecție nouă de genți ce acompaniază sezonul toamnă – iarnă 2019/2020 într-un mod armonios. Pentru că o geantă este aleasă din instinct, alegerea acesteia poate fi comparată cu dragostea la prima vedere chiar și când este vorba despre prezentările vitrinelor virtuale așa cum sunt întâlnite modelele de la Zevo.

Obiectele din geanta  – unele care dezvăluie adevărata personalitate

Obiectele din geantă, ascunse de privirile curioșilor, reprezintă un ghid spre descoperirea emoțiilor și sentimentelor resimțite în fiecare zi. Fie că este vorba de articole importante sau de lucruri aruncate în grabă într-un compartiment din geantă, acestea acumulează o parte din substratul psihic ascuns a fiecărei femei în parte.

               *Cosmetice

Cosmeticele fac parte din gențile multor femei și acest lucru transmite despre tine că imaginea contează. Fie că este vorba despre farduri de pleoape, mascara, ruj sau un fond de ten pudră, acestea sunt elementele de bază când este vorba despre petrecerea unui timp îndelungat de acasă la serviciu sau, de ce nu, la o petrecere. Mai mult decat atât, Zevo vine în întâmpinarea reprezentantelor sexului frumos și cu o gamă variată de portfarduri din piele în culori irezistibile, în care îti poți depozita cosmeticele sau lucrurile importante, asigurând o tranziție extrem de facilă dintr-o geantă în alta, așa le vei avea pe toate la un loc, doar nu vrei să îți uiti rujul preferat în geanta recent schimbată.

O cremă de mâini și un parfum de dimensiuni mici sunt absolut necesare și dezvăluie faptul că aceste persoane se relaxează prin aromaterapie. În perioadele stresante este nevoie de un buton de refresh la fel ca cel de pe desktop.

               *Electronice

În prezent femeile au un statut bine definit în societate. Femei de carieră, mame și soții, acestea au nevoie de gadgeturi care să le ajute să își organizeze timpul în mod eficient și să fie mereu la curent cu task-urile de îndeplinit.

Din geanta celor care sunt înclinate spre latura artistică nu lipsește un kindle cu cărțile preferate și o pereche de căști. Aceste activități dezvăluie o personalitate timidă, pur feminină și care preferă momentele de deconectare de la tot ce este în jur.

Dar deja sunt destul de multe articole de luat în fiecare zi în geantă. Fie că sunt organizate până în cele mai mici detalii sau sunt puse pur și simplu în geantă, este cert că acest lucru evidențiază diferite tipuri de personalități. Pentru femeile creative, care nu se feresc de provocări, Zevo a conceput o colecție impresionantă de genti din piele menite să se plieze pe fiecare atitudine.

Zevo Bags – 4 the women with multiplePURSEnalities

Este evident că geanta ideală pentru femei este una care să arate chic, să fie ușor de purtat și să aibă dimensiuni corespunzătoare pentru multitudinea de lucruri utile în fiecare zi. În cele ce urmează vor fi prezentate câteva modele de genți care se regăsesc pe rafturile virtuale Zevo – în variante originale, inedite.

*Gențile shopper

Femeile care preferă aceste genți sunt mereu pregătite, adoră să dețină controlul în orice situație. Sunt încăpătoare și se adresază unui public vast. În funcție de model, acestea pot completa cu succes un outfitt office, dar și unul casual.  O geantă din piele shopper de la Zevo va spune o poveste despre persoana care o poartă.

*Rucsacul

Special creat pentru femeile care adoră aventura și libertatea, rucsacurile de la Zevo nu doar că au un design unic datorită modului de confecționare – handmade –, dar se regăsesc și variantele 2 în 1. Mai exact, acestea se pot transforma la nevoie și în genți. Dacă spontaneitatea este cuvântul cheie, atunci modelele de rucsacuri de la Zevo sunt o alegere ideală.

Cele interesate să afle detalii despre propria personalitate și care își doresc să împărtășească din acestea informații și celor din jur, gențile din colecția toamnă – iarnă de la Zevo reprezintă o modalitate excelentă de inspirație.

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.