Bia de la "Puterea dragostei" a imbracat rochia de mireasa! Iata cum a fost surprinsa bruneta!

Autor: D.I.
Actualizat: 24 nov 2020, 15:05
video Foto(6)

Bia este una dintre cele mai controversate concurente de la "Puterea dragostei" in cel de-al doilea sezon al emisiunii.

Bia de la "Puterea dragostei" a starnit pasiuni ravasitoare printre baieti, inca de cand a pasit in "casa iubirii". Cu atitudinea sa senzuală, dar mai ales cu trupul ei impecabil, frumoasa Bia a pus ochii pe Bogdan Mocanu si parea hotărâtă sa nu se lase pană nu il va cuceri.
Pentru că a mai fost dezamăgit de femei chiar în casa iubirii, Mocanu i-a dat de inteles ca se lasa greu de data aceasta si nu mai se mai arunca intr-o noua relatie fara sa fie sigur ca acest lucru merita cu adevarat.

Dupa despartirea de Mocanu, Bia a incercat sa se apropie de Iulian, care o curtase la inceput, insa nu au reusit sa formeze un cuplu.


Chiar daca a lipsit o scurta perioada din emisiune, Bia nu a renuntat la visul ei de a-si intalni marea iubire in cadrul show-ului si a revenit mai ambitioasa ca oricand. Insa revenirea ei nu a fost una de bun augur deoarece la scurt timp a fost implicata in mari conflicte cu Livian si Bianca.
De curand, Bia a intrat intr-un conflict aprig cu Livian si Bianca, insa totul avea sa se rasfranga asupra sa, deoarece tanara a cedat nervos la un moment dat si a reactionat extrem de agresiv, distrugand o toaleta.
Se pare ca toate aceste evenimente neplacute au afectat-o enorm pe Bia. In ultimele zile aceasta a publicat pe contul ei de socializare imagini in care apare pe patul de spital.

Citeste si: Bia de la "Puterea dragostei" a dat cartile pe fata! Este sau nu indragostita de cantaretul Bogdan de la Ploiesti? Iata ce marturisiri incendiare a facut concurenta!

Citeste si: Razboi TOTAL intre Bianca si Bogdan Mocanu! Ce se intampla intre cei doi si care sunt favoritii saptamanii, aflati intr-un nou episod ''Puterea dragostei'', SAMBATA, de la 16:00 si de la 19:00, pe Kanal D

Desi s-a retras temporar din casa "Puterea dragostei" pentru a se trata, si a se indeparta o perioada de tot ceea ce a suferit in ultima vreme, se pare ca Bia a gasit cele mai bune remedii pentru a-si reincarca bateriile si poate cine stie, va reveni cat mai curand in emisiune. Dupa ce a fost surprinsa in club, distrandu-se alaturi de alti fosti colegi de la "Puterea dragostei, de aceasta data, Bia a fost filmata chiar in masina sa, unde a aparut cu o infatisare uluitoare.

Se pare perioada petrecuta acasa i-a priit frumoasei brunete, care arata din ce in ce mai bine.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bia de la "Puterea dragostei" a imbracat rochia de mireasa!

De curand, frumoasa bruneta si-a facut aparitia in rochie de mireasa, uluindu-si fanii. Bia a publicat pe contul ei de socializare un scurt filmulet in care apare imbracata intr-o superba rochie de mireasa, stil sirena, care ii subliniaza perfect formele extrem de sexy.

Prilej pentru fanii ei, sa se intrebe daca nu cumva tanara si-a gasit marea dragostei si se pregateste deja de marele eveniment.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.