"Nu mai sunt bani de pensii"! Premierul a făcut anunțul șocant! Milioane de români, afectați

Autor: A.I.
Actualizat: 17 iul 2022, 22:21

Fostul premier al României, actualmente președinte al partidului Pro România, Victor Ponta, a anunțat că nu mai sunt bani de pensii.

"Îmi pare rău să o spun, dar nu mai sunt bani de pensii pentru anul viitor. Pentru asta trebuie să răspundă guvernul Dăncilă. Situația se poate remedia, dacă se iau măsuri de reducere a cheltuielilor. Nu este suficientă reducerea numărului de ministere, ete nevoie de o reformă pe toate palierele", a declarat la TV fostul premier al României, Victor Ponta.

Victor Ponta spune că responsabili pentru situația grea în care se află bugetul României sunt premierul demis, Viorica Dăncilă, și ministrul demis al Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici.

Ponta e convins că nu mai sunt bani de pensii. România are peste 5 milioane de pensionari. 

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a anunțat restructurări în aparatul bugetar

Liderul PNL, premierul desemnat Ludovic Orban, a declarat vineri la Parlament că o parte din angajații din aparatul central vor fi dați afară dacă ajunge la Palatul Victoria cabinetul PNL, că detașările în funcții vor fi limitate la 6 luni de zile și că se vor face concursuri pentru funcțiile de conducere.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”O parte din ei cu siguranță nu-și vor regăsi locul în noile instituții. Intentia noastră este să facem și o evaluare acolo unde e posibil, a competenței, a activității desfășurate, a capacității de ocupare a funcției de conducere sau executie.

Vor avea loc concursuri obiective, cu comisii care să analizeze calitățile, experiența, capacitatea managerială a fiecărui candidat pentru funcțiile publice”, a spus Ludovic Orban, citat de capital.ro.

Premierul desemnat a declarat și cu alte ocazii că după reducerea ministerelor va fi restrâns numărul de agenţii şi de oficii, consecinţa fiind că unii bugetari îşi vor face bagajele.

El a precizat că se va face o dimensionare optimă la nivelul fiecărei instituţii.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.