Va invitam in cel mai luxos hotel din Romania! Iata cat costa o singura noapte in dormitorul imperial cu draperiide matase si pereti acoperiti cu foita de aur!

Autor: D.I.

Imaginea suprinsa de la fereastra hotelului, in care tot orasul ti se asterne la picioare, te face sa te simti ca un rege!

Locul exclusivist a carui usa se deschide doar cu cartea de vizita. O singura noapte in dormitorul imperial cu draperii de matase si pereti acoperiti cu foitza de aur costa peste o mie de euro.

Citeste si: Imparte zambete in lumea mortii! Iata povestea lui Rami Adahm, omul care de patru ani aduna jucarii din toata lumea si le ofera micutilor din satele si orasele afectate de razboi ale Siriei!

Citeste si: Bucurestiul a devenit un mic Las Vegas pentru strainii cu bani! Turistii, in special israelieni, aflati in cautarea distractiei vin aici de la mii de kilometri distanta ca sa si incerce norocul la cazinouri si sa-si satisfaca viciul!

Citeste si: Au adus pe lume copii desi la randul lor sunt doar niste copile de 11, 12 ani! Vorbim de peste 18 mii de fete, care intr-un singur an au devenit mame inainte de vreme!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

 

Taguri: