Sorina, batjocorită din cauza etniei în familia adoptivă din America? Fetița, filmată în ipostaze jenante!

Autor: O.P.

Sorina a fost adoptată în această vară de o familie de români ce trăiește în America.

Sorina, batjocorită din cauza etniei

Familia adoptivă, Șărămăt, continuă să spere că Sorina se va întoarce la ei. Avocatul familiei a confirmat redeschiderea cazului și acceptarea unor noi probe înscrise la dosar.

Tot avocatul a fost cel care a postat un mesaj, despre o filmare în care apare Ava, sora adoptivă a Sorinei, careîn timp ce înjură. Clipul a fost filmat și postat pe rețeaua de socializare TikTok, iar avocatul familiei adoptive și-a spus părerea referitoare la acele imagini.

Citeste si: Prima reactie a Sorinei, dupa ce instanta a decis unde merge!

"Sorina este umilită cu media de 1 clip/zi încă de când a ajuns pe tărâmul făgăduinței de nimeni alta decât persoana care a dorit-o atât de mult după ce a jucat în show-ul "Annie"... Să o văd pe fetița asta, pe care Familia Șărămăt a iubit-o atât de mult și a crecut-o atât de frumos, cum este pusă să "danseze" ca un măscărici în clipurile acelea, ma doare nespus și mă revoltă, deopotrivă.

Ea este pusă de "surioara ei mai mare" sa "danseze" pe ritmuri de rap/hip-hop ca afro-americanii din Bronx, cu picioarele larg depărtate, cu o mână în zona intimă și cu cealaltă pe joint (se vede cum duce pe buze un obiect ce seamănă izbitor cu o tigară artizanală din cannabis), în timp ce versurile melodiei din care Sorina nu înțelege o boabă"
, a spus avocatul familiei adoptive, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ultima ora: Sorina a ramas in Romania! Ce se intampla acum la Aeroportul Otopeni. Momente tensionate

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Gabriela Firea după ultima intervenție chirurgicală

 

Taguri: